Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

HH Simonsen

Der er 72 varer.

HH Simonsen

Professionelle stylingredskaber i høj kvalitet fra HH Simonsen. Den eksklusive Boss føntørre findes i flere modefarver og tørrer håret på en skånsom måde, så håret bliver blankt. True Divinity Glattejern i de moderigtige farver som glatter håret skånsomt og perfekt samt giver håret et smukt blankt look. Signature Styler med bredde plader er udformet i et ergonomisk design. Infinity Styler er et eksklusivt glattejern som efterlader håret silkeblødt og skinnende.  Go Mini  Glattejern og Føn er  til rejsebrug. Med HH Simonsens krøllejern kan du lave de mest fantastiske krøller. Disse krøllejern findes i flere forskellige størrelser.  HH Simonsen stylingprodukter som Heat Protective spray med argan Olie, anbefales når der arbejdes med varme stylingredskaber i håret.  Prøv Styling Oil son giver pleje og glans. Der findes 3 typer populære hårvoks som Grey Mud Wax, Brown Matte og Blue Extreme Wax. HH Simonsen Hair Spray med strong hold er fugtafvisende. De populære Wet Brush hårbørster er i 2 størrelser og findes i flere smukke modefarver.

El-Artikler

Med HH Simonsen topprofessionelle el-artikler som glattejern, føn og krøllejern får du en høj kvalitet og ydeevne, som er ud over det sædvanlige. Der er sat høje krav til funktionalitet, holdbarhed og sikkerhed. Derfor har HH Simonsen udvidet med hele 5 års garanti på glattejern og krøllejern ROD VS styler. HH Simonsen føntørrer har en garanti på 2 år.

Stylingprodukter

HH Simonsen stylingprodukter er lækker luksus til håret. HH Simonsen har udviklet sit eget sortiment af hårprodukter. Håret skal både føles godt og se godt ud. HH Simonsen Styling Oil er en af skønheds favoritterne som har vundet en costumes pris. HH Simonsen Beach Spray som tilfører håret en mat struktur og giver håret masser af pleje, da den indeholder macadamiaolie og vitamin B5. HH Simonsen Hårvoks er vandbaseret og er tilsat den lækreste brasilianske nøddeolie, som nærer, regenerer og beskytter håret.

     

Varer sidevis

Varer sidevis