Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

KIDS

Der er 4 varer.

KIDS

Hårprodukter til børn som ikke svier i øjnene og som forebygger mod lus. Kids Shampoo er en mild børneshampoo.  Treatment Spray er en balsam der ikke skal skylles ud af håret.  Remover er til at fjerne lus med, Stay Away Wax, er en hårvoks specielt til børn. Alle Kids hårprodukter er uden parabener og uden konserveringsmidler. Kids-produkterne er produceret med Aleo Vera og en mild koncentration af æteriske olier som i den rette sammensætning har en lusehæmmende effekt.  


Kids - Lusehæmmende hårprodukter til børn.

Kids Hårprodukter har i mange år været brugt til at forebygge mod lus.De findes som Kids Shampoo. Kids treatment Spray som er en hårbalsam der ikke skal skylles ud. Denne balsam forhindre lusene i at sætte sig fast på hårstrået. Kids stay Away Wax er en lusehæmmende hårvoks. Kids Remover anvendes til at fjerne lus og luseæg, når håret har fået besøg af lusene. Alle kids produkterne indeholder aloe vera og er uden parabener og konserveringsmidler.