Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Maria Nila

Der er 129 varer.

Maria Nila

Maria Nila er et svensk mærke af hårprodukter som består af 5 forskellige serier. Creator serien er hårvoks som findes som Creator Original, Creator Fix og Creator Mud og Creator Clay.  Kolorit er en pleje og stylingserie, hvor shampoo,Conditioner og hårmaske er farvebevarende.  Maria Nila Care & Style består af shampoo, conditioner og hårmasker. Sheer Silver til blonderet hår. Luminous Colour til farvet hår. Structure Repair til skadet hår. True Soft til tørt hår. Pure Volume til fint hår. Head & Hair Heal mod hovedbundsproblemer og hårtab. Style & Finish er alle farvebevarende stylingprodukter, som Volume Spray. Hårmousse og Cream Heat Spray som er varmebeskyttende. Colour Refresh er hårkure med farvepigmenter til pleje af håret og friske hårfarven op, samt give glans til håret.

Veganske Hårplejeprodukter

Maria Nila er miljøvenlige og 100% veganske hårplejeprodukter i høj kvalitet. Alle maria Nilas produkter er farvebevarende.  Maria Nilas pleje- og stylingprodukter er ikke testet på dyr. Indholdet i Maria Nilas hårplejeserie, skal være dejligt for vores hår og vores natur. Ingen af produkterne indeholder sulfater eller parabener.  Når du køber et Maria Nila produkt, bidrager du til plantning af nye træer i Sydamerika. Gennem plantning af træer bidrager vi sammen til en bedre verden. 

Underkategorier

 • Maria Nila Creator Voks
  Maria Nila Creator Voks Hårvoks som henvender sig til både mænd og kvinder.Maria Nila Creator Hårvoks findes i flere varianter som Creator Fixvoks,Mudvoks,Clayvoks,Define Voks,Maria Nila Extreme Voks  Vores mest populære er Maria Nila Creator Orginal Voks. Her er Hårvoks som er velegnet til både kort og langt hår,da disse Hårvoks findes med soft,medium og strong hold. Her er Hårvoks som er matte og nogle Hårvoks med lidt eller meget glans.Find den Maria Nila Hårvoks som passer dig og få en frisure som holder hele dagen 
 • Maria Nila Kolorit
  Maria Nila Kolorit En hårpleje - og stylingserie til alle hårtyper. Maria Nila Kolorit er særlig egnet til farvet hår, da den er farvebevarende. Hårprodukterne beskytter mod solens skadelige stråler. Kolorit Heat protector er en varmebeskyttende spray som beskytter op til 260 grader. Trænger håret til ekstra pleje og næring så prøv Kolorit Repair Masque, som også giver et silkeblødt hår.  Rapid Detangler er en hårbalsam på spray som plejer og udglatter håret. Kolorit conditioner tilfører fugt til håret og forhindre statisk elektricitet. En uniq hårpleje - og stylingserie til små priser. 
 • Maria Nila Care & Style
  Maria Nila Care & Style Hårprodukterne fra Maria Nila Style & Care,er en farvebevarende hårplejeserie uden parabener og sulfater, som findes i seks forskellige linier. Maria Nila Luminous Colour hårpleje til farvet hår. Maria Nila Structure Repair hårpleje til skadet, tørt og kemisk behandlet hår. Maria Nila True Soft hårpleje til tørt og kruset hår. Maria Nila Pure Volume hårpleje til fint og tyndt hår. Maria Nila Sheer Silver hårpleje til blond og gråt hår. Maria Nila Head & Hair Heal som behandler hovedbundsproblemer og modvirker hårtab. Som styleprodukter findes Argan Olie som plejer og fugter håret.  Pure Volume Mousse til fint hår.  Luminous Colour Hair Lotion og Structure Repair Leave In Cream.  De flydende håndsæber er fugtgivende og har milde dufte. De findes i 4 varianter Medow, Breeze, Ginger og Bouquet.
 • Maria Nila Style & Finish
  Maria Nila Style & Finish Denne styling og finish serie fra Maria Nila findes som Volumespray som giver fylde i håret. Styling Mousse giver et medium hold og tilfører glans i håret.  Dry Shampoo er en pudderspray som genopfrisker håret.  Heat Spray er en varmebeskyttende cremespray. Prøv den nærende Salty Cream som tilfører håret et let hold eller den plejende Styling Cream samt andre lækre stylingprodukter. Med Maria Nilas lækre stylingprodukter, kan du nu style håret på mange måder og opnå det rette look og den rette følelse i håret  Alle Maria Nila Style & Finish hårprodukter er farvebevarende, sulfatfri og parabenefri. Alle stylingprodukterne og finishprodukterne indeholder 100% veganiske ingredienser.
 • Maria Nila Colour Refresh
  Maria Nila Colour Refresh Colour Refresh fra serien Maria Nila er en plejende og nærende hårkur med farve som hurtigt opfrisker håret. Hårkuren findes i mange skønne farver. Pearl Silver er en hårkur med violette pigmenter som neutraliserer gyldent skær i håret. Maria Mila Colour Refresh findes også i sand. Bright Copper og Gylden Blonde nuance. Hårkuren med farve er i de mørkere farver som Cacao. Brown Hazel og sort hårfarve. Colour Refresh er i stærke nuancer som Bright Red og Pink Pop. For at opnå pastelfarver kan alle farverne blandes med White Mix. Maria Nila Colour Refresh er sulfatfri og parabenefri.  
 • Maria Nila Tilbud
  Maria Nila Tilbud Spar op til 35% på Maria Nila Hårprodukter. Hver måned vil der være nye tilbud fra en eller flere af de 5 serier. Maria Nila Care & Style er Shampoo. Conditioner og hårkure. I Style & Finish serien findes  volume spray, mousse, styling creme, saltvandsspray og varmebeskyttelse til håret. Colour Refresh er lækre hårkure med farvepigmenter, som opfrisker hårfarven og plejer håret. Creator Voks findes i flere styrker samt med og uden shine. Maria Nila Kolorit. findes både som pleje til håret og som stylingprodukter.  

Varer sidevis

Varer sidevis