Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Paul Mitchell

Der er 114 varer.

Paul Mitchell

Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige - vores natur. Alle produkterne består af naturlige vandopløselige ingredienser.Awapuhi Wild Ginger genskaber skønheden i slidt og svækket hår.Paul Mitchell Forever Blonde hårprodukter er unik til blond og gråt hår.Baby don`t cry Shampoo som ikke svier i øjnene. Prøv en af de populære Tea Tree Shampoo som findes med lemon eller lavender mint,samt Tea Tree Speciel shampoo som opkvikker hovedbunden. Når du sætter håret med Paul Mitchell Stylingprodukter vil du opleve hvor legende let det er at sætte håret.samtidig med forbliver håret sundt og glansfuldt. 

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger.

Hele Awapuhi Wild Ginger serien er beriget med fugtgivende Awapuhi ekstrat og keratinproteiner, som øjeblikkeligt genskaber skønheden i et slidt og svækket hår. Awapuhi Wild Ginger nedsætter knækket hår med op til 80% Forhindre hårfarven i at falme. Forbedre glansen i håret.
 
 

Paul Mitchell Forever Blonde.

Paul Mitchell Forever Blonde serien indeholder KerActive Protein som reparerer skader på håret. Indeholder ingredienser som tilfører fugt og næring til håret, samt forsegler hårets overflade.Serien er bedst til blonderet hår, lyse reflekser, blond hår og gråt hår.

Underkategorier

 • Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger
  Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Awapuhi Wild Ginger Care er keratin-rige hårprodukter som genopretter skadet hår, som er forårsaget af kemisk behandling eller styling. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Shampoo er en blid og sulfatfri shampoo. Awapuhi Wild Ginger Care findes også som Conditioner og Keratin Intensive Treatment som er en hårkur, der genopbygger håret. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Style er hårprodukter som beskytter håret og binder fugten i håret. Awapuhi Wild Ginger Hydro Cream Whip er en hårmousse som giver kontrol i kruset hår. Awapuhi Wild Ginger Texturizing Sea Spray som giver fylde i håret. Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil er en ultre let hårolie.
 • Paul Mitchell Forever Blonde
  Paul Mitchell Forever Blonde Paul Mitchell Forever Blonde er til blond. bleget og gråt hår. Forever blonde gør håret glansfuldt og silkeblødt, samt beskytter. reparer og giver håret fugt. Paul Mitchell Forever Blonde Shampoo er sulfatfri som renser håret og genskaber fugtbalancen. Forever Platinum Blonde Shampoo med violet-tonet farvepigmenter. Forever Blonde Conditioner tilfører intens fugt til håret. Forever Blonde Dramatic Repair er en hårkur som genopretter håret.
 • Paul Mitchell Color Care
  Paul Mitchell Color Care Hårprodukterne Color Protect Care Daily fra Paul Mitchell til farvet hår, findes som Color Protect Daily Shampoo. Color Protect Daily Conditioner. Color Protect Treatment som er en kur til farve hår. Color Protect Locking Spray som beskytter håret mod solens stråler. Paul Mitchell Uttimate Color Repair er til farvet hår som har brug for ekstra pleje. Paul Mitchell Ultimate Repair Shampoo er parabenefri og sulfatfri. Paul Mitchell Ultimate Color repair Conditioner som giver næring og fugt. Paul Mitchell Ultimate Color Repair triple Resque e en dobbeltvirkende spray som er varmebeskyttende og tilfører glans til håret.
 • Paul Mitchell Curls
  Paul Mitchell Curls Curls er en hårpjejeserie son er udviklet til naturlige krøller og permanentet hår. Paul Mitchell Curls tilfører fugt fra jojoba olie så krøllerne bliver smidige og spændstige. Med Curls efterlades håret smukt glansfuldt og uden krus. Paul Mitchell Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo er sulfatfri og giver fugt til håret. Paul Mitchell Spring Loaded Frizz-Fighting Conditionermed jojoba olie. Paul Mitchell Ultimate Wave er en cream gel som tilfører texture helt uden krus.
 • Paul Mitchell Extra Body
  Paul Mitchell Extra Body Extra Body Daily er hårprodukter til pleje og styling for fint hår, som giver løft, fylde og volume til håret. Extra Body Daily Shampoo får fint hår til at virke kraftigere. Extra Body Daily Rinse er en let balsam som beskytter håret og gør håret let at rede ud. Paul Mitchell Extra Body Daily Boost er en fønspray som giver løft ved hårrødderne for maxium volume. Extra Body Thicken Up er en styling gele som giver en blød fylde og volume, samt gør håret ekstra glansfuldt.
 • Paul Mitchell Style
  Paul Mitchell Style Paul Mitchell professionelle styling og finish hårprodukter. Paul Mitchell Sculpting Foam er en plejende hårmousse som er fantastisk til krøller. Paul Mitchell Volumizing Spray som giver et løft fra hårrødderne. Sprayen er god til alle hårtyper. Paul Mitchell Freeze and Shine er en hårspray med kraftig hold. som samtidig giver glans til håret. Paul Mitchell ESP Elastic Shape Paste er en hårvoks som giver et kraftigt hold og er velegnet til kort hår. 
 • Paul Mitchell Moisture
  Paul Mitchell Moisture Moisture hårprodukter fra Paul Mitchell er til mat og tørt hår som har brug for fugt. Paul Mitchell Instans Moisture Daily Shampoo og Treatment fugter, genopliver og blødgør håret. Paul Mitchell Super Charged Moisturizer er en dybdegående hårkur til krøller og tørt hår, samt en tør hovedbund. Super Charged Moisturizer kan anvendes som fugtighedscreme til huden. Awapuhi Moisture Mist er en fugtspray til håret og huden. 
 • Paul Mitchell Strength
  Paul Mitchell Strength Paul Mitchell Super Strong hårprodukter styrker, genopbygger og reparerer beskadiget hår. Super Strong Daily Shampoo renser skånsomt håret og forebygger skader. Super Strong Daily Conditioner genopbygger og styrker håret. Paul Mitchell Super Strong Treatment er en hårkur som genopbygger hårstrukturen indefra, samt styrker håret. Super Strong Liquid Treatment er en hårkur på spray, som indeholder havalger som forsegler og styrker hårets yderste lag.   
 • Paul Mitchell Smoothing
  Paul Mitchell Smoothing Paul Mitchell Super Skinny Smoothing anvendes når et groft og kraftigt hår skal blødgøres. udglattes og give glans. Ved brug af Super Skinny Daily hårprodukter, forkortes føntørringsstiden betydeligt. Super Skinny Daily Shampoo giver en fantastisk glans til håret. Super Skinny Daily Treatment er en Conditioner som genopretter et udtørret, kraftigt hår og forhindre slidskader. Paul Mitchell Super Skinny Relaxing Balm reducerer tørretiden ved fontørring, samt afviser fugt så frisuren holder længere. Paul Mitchell Super Skinny Serum plejer og udglatter håret, samt giver håret meget glans. Denne serum fra Paul Mitchell reducerer statisk elektricitet.   
 • Paul Mitchell Tea Tree
  Paul Mitchell Tea Tree Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo og Tea Tree Special Conditioner er kølende, forfriskende og opkvikkende. Tea Tree Special indeholder Tea Tree-Olie, pebermynte og lavendel. Paul Mitchell Tea Tree Lemon Sage Shampoo og Conditioner er opkvikkende samt giver volume og fylde til håret. Paul Mitchell Lemon Sage er velegnet til fint hår og til en hårbund som fedter. Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Shampoo og Conditioner er fugtgivende og beroligende for hår og hårbund. Paul Mitchell Lavender Mint er velegnet til tørt hår og tør hårbund.     
 • Paul Mitchell Shampoo
  Paul Mitchell Shampoo Paul Mitchell har et stort udvalg af shampo som alle er sulfatfri og som blidt renser håret. Awapuhi Shampoo som beriger håret med fugt. Ultimate Color Repair Shampoo som er en farveshampoo der genopbygger håret og holder på hårfarven. Paul Mitchell shampoo Two til fedtet hårbund. Extra Body Daily Shampoo til fint hår. Super skinny Daily Shampoo som udglatter og blødgør håret. Super Strong Daily Shampoo som styrker og beskytter håret. Instans Moisture Daily Shampoo som fugter og genopliver håret. Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo til krøller. Paul Mitchell Baby don`t cry Shampoo til børn.
 • Paul Mitchell tilbud
  Paul Mitchell Tilbud Vi har et stort udvalg af den eksklusive og populære hårplejeserie fra Paul Mitchell til billige priser. Her finder du produkterne som består af Shampoo, Conditioner, Treatment,Styling og Finish produkter, som kan købes med stor rabat. I denne kategori findes alle Paul Mitchell hårprodukter til ekstra nedsatte priser, som vil være at finde i en begrænset periode.Vi bestræber os på at have de bedste priser på hårprodukterne, så der vil altid være nogle tilbud som er ekstra billige. Her på Paul Mitchell side med tilbud, er her penge at spare. 
 • Paul Mitchell Mitch
  Paul Mitchell Mitch Frisk og eksklusiv kollektion af pålidelige hårprodukter som er lanceret kun for mænd. Paul Mitchell Mitch er en lille serie hvor der er produkter til alle hårtyper. Heavy Hitter er en dybderensende shampoo som fjerner alle produktrester. Double Hitter er en sulfatfri shampoo og balsam i et produkt. Steady Grip er en hårgele med kraftig hold. Reformer er en populær hårvoks til stærkt hold og mat finish. Construction Paste er en fibervoks. Clean Cut er en stylingcreme med medium hold og har en halvmat finish.

Varer sidevis

Varer sidevis