Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Zenz Therapy

Der er 32 varer.

Zenz Therapy 

De nye hårprodukter fra zenz Therapy er fyldt med nærende og aktive ingredienser af højeste kvaitet. De fylder håret med fugt, proteiner og antioxidanter. Shampoo og Conditioner Amaranth styrker fint hår. Scalp Relieve Shampoo Chamomile & Menthol til hårbundsproblemer. Repair Treatment Rosehip & Amarant er en genopbyggende hårkur. Prøv de lækre stylingprodukter som Zenz Therapy Spray Mousse Blueberry eller Curl Defining Cream Rosehip som er en anti-frizz krøllecreme. Dry Volume Booster  skaber volume i fint hår og Spray Wax giver håret blankhed og hold. I serien findes både en Salt Water Cream og en saltvandsspray. Serien tilbyder også Økologisk Hårvoks som clayvoks, fibervoks og  paste hårvoks. Alle hårprodukter er 100% vegansk og indeholder ingen parabener, kunstig farve eller silikone.

 

Økologiske Hårplejeprodukter.

Zenz Therapy er en produktserie som er fyldt med nærende og aktive ingredienser af høj kvalitet. Produkterne er bygget op omkring 4 økologiske nordiske planter. Hyben, Amarant, Havtorn og Kamille har alle en unik virkning på hår og hårbund gennem deres styrkende, fugtgivende og revitaliserende virkninger.

Hyben

Hybenolien er en af de bedste planteolier for både hud og hår. Olien har et højt indhold af antioxidanter, essentielle fedtsyrer. omega 3,6 og 9 samt vitamin A. Det høje indhold af fedtsyrer gør at olien hurtigt trænger ind i hårets yderste lag og gør hybenolien til en fremragende fugtighedsregulator.

Amarant

Amarant er en farvestrålende, smuk og yderst nyttig plante. Den har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og aminosyren lystin, som gør den velegnet til anvendelse i hårprodukter. Plantens frø er en rig kilde til protein samt mineraler og vitaminer, som gør den velegnet til hårplejen. 

Havtorn

Dette orange vidunderbær er gavnligt for både hår og hårbund. Havtorn er fyldt med antioxidanter, aminosyrer og forskellige vitaminer som C-vitamin, A-vitamin, B-vitamin og E vitamin.Plantens bær indeholder også omega 3, 6, 7 samt fedtsyrer. 

Kamille

Kamille har været kendt i århundrede, som en let og mild form for desinfektionsmiddel og har lindrende og beroligende effekt på en sart og irriteret hårbund.