Månedens tilbud

Der er nye tilbud hver måned, på hårprodukter, hudplejeprodukter, el-artikler og hårbørster m.m. Du sparer op til 50%. Vi tilbyder mærker som American Crew, d:fi, Gold Haircare, Kerastase, Kevin Murphy, Schwarzkopf, Revlon og andre professionelle hårpleje- og hudplejeprodukter. Vi har månedens tilbud indenfor shampoo, coditioner, hårkure, stylingprodukter, hudcremer og hårpynt.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Zenz Therapy Hamonizing Shampoo & Leave-In Conditioner sampak

Denne sampak indeholder Zenz Therapy Hamonizing Shampoo 300 ml som er uden parfume. Zenz Therapy 7 Second Therapy Leave-In Conditioner 150 ml som gør håret blødt og glansfuldt, samt beskytter håret mod varme fra føn og glattejern.
394,00 kr.
229,00 kr.

KMS Addvolume Texture Creme 75 ml

Stylingcreme til normal og fint hår. KMS Addvolume Texture Creme løfter aktivt hårstrået samt giver volume og fylde. Håret vil føles tykkere ved at anvende denne stylingcreme. Håret får op til 80% mere volume. Anvend et pump i fugtigt hår og føntør derefter håret. Dette produkt giver en holdbar frisure.

199,00 kr.
109,00 kr.

HH Simonsen Duo Wet Brush Pro & Flex Dry Brush Sort

Wet Brush Pro er en uniq hårbørste i kampen mod krus og knuder i håret. Med de ultratynde børstepigge klarer hårbørsten let og nænsomt et tykt og genstridigt hår. Flex Dry Hårbørste som har et fleksibelt og åbent børstehoved, giver en skånsom føntørring, da den glider let gennem håret.HH Simonsen Duo Wet Brush Pro & Flex Dry Brush stimulerer hårbunden og beskytter mod hårtab.
348,00 kr.
199,00 kr.

3x Id Hair Black Fiber Wax 3x100 ml

Fibervoks som er til alle hårtyper og giver et stærkt hold uden at fedte håret. Id Hair Black Fiber Wax anvendes i fugtigt eller tørt hår. Anvendes hårvoksen i fugtigt hår, låses håret fast og bevarer lidt af det våde look. Giver et mat look i tørt hår. Let at vaske ud af håret.
447,00 kr.
279,00 kr.

GA.Ma X-Wide Glattejern & ID Hair Mè Styling Kit

Gaveæske med GA.Ma X-Wide Glattejern med bredde plader. Glattejernet til hår med længde og til kraftigt hår. Id Hair Mè Styling Kit, består af Heat Defender 125 ml og Dry Clean 150 ml.
1.159,00 kr.
699,00 kr.

GOLD Blonde Shampoo 1000 ml

Silver shampoo som fugter og plejer håret. GOLD Blonde Shampoo er med violet pigment og brombærekstrakt som nedtoner gult skær i blond og gråt hår. Dette er en shampoo som gør håret glansfuldt og blødt. Den er fri for parabener og sulfater.
599,00 kr.
299,00 kr.

BJÖRK Laga Repair Trio Gaveæske

Shampoo og Hårbalsam med algeekstrakter som styrker hårets struktur og reparerer håret. BjÖRK Håndsæbe som rengør skånsomt og fugter huden. Produkterne er med 100% veganske ingredienser. Fri for parabener og sulfater
497,00 kr.
348,00 kr.

BJÖRK HÖJD Volume Trio Gaveæske

Shampoo og Hårbalsam som giver fylde, spændighed og volume til fint og normalt hår. En skøn fugtgivende Håndsæbe som skånsomt rengør hænderne. Alle produkterne er 100% veganske. Fri for parabener og sulfater.
497,00 kr.
348,00 kr.

Id Hair Mè More Colourful Shampoo & No More Tangles Conditioner 2x250 ml

Shampoo til farvet hår. Id Hair Mè More Colourful Shampoo med seah butter og solsikke ekstrat som gør at farvet hår holder længere og forhindre hårfarven i at falme.  Id Hair Mè No More Tangles Conditioner til alle hårtyper, gør håret blødt og gør et filtre hår let at rede ud efter hårvask. Indeholder hvedeprotein som styrker håret. Produkterne er uden parabener.

258,00 kr.
159,00 kr.

2 stk Schwarzkopf Osis+ Session extreme Hold Hairspray 2x 300 ml

Hårlak med ultra stærk og langvarig hold som får frisuren til at holde hele dagen. Schwarzkopf Osis+ Session Extreme Hold Hairspray er en hurtigtørrende hårlak som ikke klæber og er let at børste ud af håret igen. Beskytter mod UV-stråler. Denne hårlak danner en film på håret som beskytter mod fugtighed. Spray hårlak i tørt hår fra 30 cm. afstand.
298,00 kr.
169,00 kr.

Id Hair Mè More Volume Shampoo & No More Tangles Conditioner 2x250 ml

Shampoo til normalt og fint hår, som har brug for mere fylde. Id Hair Mè More Volume Shampoo renser og giver styrke til håret. En  shampoo som ikke tyngder håret. Indeholder ris protein og seah butter. Id Hair Mè No More Tangles Conditioner til alle hårtypet, gør håret blødt og gør et filtre hår let at rede ud efter hårvask. Indeholder hvedeprotein som styrker håret. Produkterne er uden parabener.

258,00 kr.
159,00 kr.

Kevin Murphy High Volume Sampak

Denne Gaveæske indeholder Kevin Murphy Angel Wash 250 ml som er en skånsom og genopbyggene shampoo til fint, skrøbeligt eller ødelagt farvet eller behandlet hår.  Kevin Murphy Angel Rinse 250 ml som er en let balsam til fint farvet hår. som giver ekstra volume. Kevin Murphy Maxi Wash 100 ml renser mildt og effektivt. samt giver en renere og sundere hårbund

561,00 kr.
339,00 kr.