Marc Inbane

Marc Inbane er selvbruner i særklasse. Med disse luklusøse selvbruner produkter er det let at få en smuk naturlig farve, uden at udsætte huden for solens skadelige stråler. Marc Inbane Natural Tanning er en plejende og nærende selvbruner spray til kroppen og ansigtet. Marc Inbane påføringshanske sikrer at selvbruneren bliver fordelt jævnt på huden. Marc Inbane Perle De Soleil Tanning Drops giver en naturlig glød, når dråberne blandes med bodylotion eller med fugtigshedscreme til ansigtet. Produkterne er uden parabener. Indeholder plejende ingredienser som aleo vera og gingko biloba.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Marc Inbane Glove

Påføringshanske til selvbrunerspray. Anvend Marc Inbane Glove til at  fordele selvbruneren ensartet på huden for at opnå et optimalt resultat. Hansken er blød for huden og fremstillet af 100% polyester. Hansken kan vaskes ved 40 grader.

99,00 kr.
79,00 kr.

Marc Inbane Natural Tanning Spray 200 ml

Luksuriøs selvbruner spray som ikke efterlader mærker eller plamager. Marc Inbane Natural Tanning Spray giver en flot og naturlig farve, som varer ved i hele 5 dage. Denne selvbruner er plejende og nærende for huden, da produktet indeholder aloe vera og ginko biloba, som efterlader huden friskere og sundere. Er fri for parabener og har en frisk duft. Anbefales at anvende Marc Inbane Glove

349,00 kr.
299,00 kr.

Marc Inbane Perle De Soleil Tanning drops 15 ml

Luksus selvbruner drops som giver en smuk og naturlig glød til krop og ansigt. Marc Inbane Perle De Soleil Tanning drops blandes med din bodylotion og påføres på kroppen, Til ansigtet blandes selvbruner dråberne med din dagcreme og fordeles jævnt i ansigtet. Påfør din bodylotion eller dagcreme i håndfladen og tilsæt få dråber Marc Inbane Perle De Soleil Tanning drops. Påføres derefter på huden.
299,00 kr.