Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Maria Nila Sheer Silver Shampoo & Conditioner Duo 2x1000 ml

Maria Nila Sheer Silver Shampoo & Conditioner til blond og afbleget hår, som er tilsat violette farvepigmenter. De violette pigmenter ophæver gult skær i blond hår. Ved brug i afbleget hår, får håret et koldt skær. Giver glans i naturligt gråt hår. Produkterne er uden sulfater og uden parabener.
Producent: Maria Nila
Tilgængelighed: 1 på lager
998,00 kr.
848,00 kr.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 100 ml

Silver  Conditioner er en balsam til blond og gråt hår.Violette pigmenter og brombærekstrater modvirker gullige nuancer i håret. Maria Nila Sheer Silver conditioner gennemfugter håret og gør håret blødt og glansfuldt samt styrker hårets struktur. Beskytter mod uv-stråler 

95,00 kr.

Maria Nila Style & Finish Styling Mousse 300 ml

En volumengivende mousse med medium hold, som efterlader håret sundt og glansfuldt. Denne mousse er en  ikkeklæbende hårskum som er velegnet til føntørring og forming af krøllet hår. Fordel i fugtigt hår og føntør. Color Guard Complex beskytter mod UV-stråler og frie radikaler. Produktet er fri for sulfater og parabener, indeholder 100% veganske ingredienser og emballagen er 100% CO2-kompenseret.
189,00 kr.

Maria Nila Sheer Silver Shampoo 100 ml

 Silver Shampoo til blond og gråt hår, som indeholder violette pigmenter og brombærekstrat, der modvirker gullige nuancer i blond hår. Maria Nila Sheer Silver Shampoo  giver glans og styrke til håret samt beskytter håret mod uv-stråler.

95,00 kr.