Maria Nila White Mix Colour Refresh 300 ml

Tilgængelighed: 1 på lager
229,00 kr.
179,00 kr.

Nærende hårkur som giver glans og pleje til håret. White Mix anvendes i hvidt eller extra lys blond hår for at give glans og pleje.    White Mix Colour Refresh kan også blandes med en af de andre Maria Nila Color Refresh nuancer for at opnå pastelfarver. Jo mere White Mix som blandes i en af de andre Colour Refreshnuancer jo lysere bliver hårfarven. 

Producent: Maria Nila

Maria Nila Palett  White Mix Colour Refresh

Hårkur med Argan Olie som er tilsat hvide farvepigmenter. Bland White Mix Colour Refresh med en af de andre Color Refresh og få pastelfarver. Jo mere White Mix som anvendes jo lysere bliver hårfarven. Color Refresh White Mix kan også anvendes alene i hvidt og extra lys blond hår for at give glans og pleje.

Maria Nila Colour Refresh er 100% veganisk Er sulfatfri og parabenefri.

Anvendelse: Vask Håret med Maria Nila  Shampoo. Kom Maria Nila  Colour Refresh i håndklæde tørt hår. Trækketid 10-15 min. Skyl ud og afslut med Maria Nila Conditioner.

Kunder der har købt denne vare købte også

Maria Nila Colour Refresh 2.00 Black 300 ml

Nærende hårkur med farvepigmenter som frisker hårfarven op og giver glans til håret. Colour Refresh 2.00 Black er velegnet til sort og sortbrun hårfarve.   Maria Nila Colour Refresh vaskes gradvis ud af håret. Colour Refresh hårkur med farve har en holdbarhed mellem 4-10 hårvaske. Denne farvebombe er parabenefri og sulfatfri.

229,00 kr.

Maria Nila Colour Refresh 0.11 Azure 300 ml

Nærende hårkur med farvepigmenter som frisker hårfarven op og giver glans til håret. Colour Refresh 0.11 Azur er en  blå nuance som anvendes i lys blond hår. Color Refresh Azur kan blandes med  White Mix for ar få en pastelblå nuance.   Maria Nila Colour Refresh vaskes gradvis ud af håret. Colour Refresh hårkur  har en holdbarhed mellem 4-10 hårvaske. Denne farvebombe er parabenefri og sulfatfri.

229,00 kr.
179,00 kr.

Maria Nila Colour Refresh 0.20 Pearl Silver 300 ml

Nærende hårkur med farvepigmenter som frisker hårfarven op og giver glans til håret. Colour Refresh 0.20 Pearl Silver er velegnet til  til lyst og gråt hår, samt til at fjerne gyldne toner i håret.   Maria Nila Colour Refresh vaskes gradvis ud af håret. Colour Refresh hårkur med farve har en holdbarhed mellem 4-10 hårvaske. Denne farvebombe er parabenefri og sulfatfri.

229,00 kr.
179,00 kr.

Maria Nila Colour Refresh 0.06 Pink Pop 300 ml

Nærende hårkur med farvepigmenter som frisker hårfarven op og giver glans til håret. Colour Refresh 0.06 Pink Pop anvendes i lys blond hår eller hår med lyse reflekser for at opnå en stærk pink nuance.   Maria Nila Colour Refresh vaskes gradvis ud af håret. Colour Refresh hårkur med farve har en holdbarhed mellem 4-10 hårvaske. Denne farvebombe er parabenefri og sulfatfri.

229,00 kr.