RSS

Nyheder

BjÖRK TVÅL Håndsæbe 300 ml

En fugtgivende håndsæbe som skånsomt rengører og genetablerer ph balancen. BjÖRK TVÅL Håndsæbe fugter og blødgør huden. Den har en duft som tager dig med på en rejse langt ind i de svenske egeskove. Håndsæben dufter af mos, skov og bær, som er skøn og fredfyldt. En 100% vegansk håndsæbe som er fri for parabener og sulfater.
149,00 kr.
119,00 kr.

INSIGHT Rebalancing Normaliserende Shampoo 400 ml

Normaliserende shampoo til fedtet hår og hårbund. INSIGHT Rebalancing Normaliserende Shampoo renser mildt en irriteret og fedtet hårbund, uden at stimulere talgkirtlerne. Denne shampoo regulerer overproduktionen af talg i hårbunden.
199,00 kr.

Revlon Style Masters Brightastic 100 ml

En let styling primer og anti-ftizz shine serum i et produkt. Revlon Style Masters Brightastic anvendes inden styling. Den blødgør håret og tilfører glans, uden at gøre håret tungt. Den eliminerer krus og flyvsk hår. Anvendes i fugtigt hår så håret bliver lettere at rede ud. Produktet har en udglattende effekt og beskytter mod varmeredskaber. Kan anvendes til alle hårtyper.
159,00 kr.
89,00 kr.

Revlon Style Masters Endless Control 150 ml

Flydende hårvoks som har en konsistens som gele. Revlon Style Masters Endless Control er velegnet til fint og tyndt hår med længere hårlængde, da den giver fylde og tekstur. Super god til længere herrehår ved at produktet giver kontrol uden at håret føles stift. Den tilfører håret en naturlig glans uden at fedte eller gøre håret tungt. Anvendes i fugtigt eller tørt hår.
159,00 kr.
89,00 kr.

Revlon Style Masters Lissaver Heat Protector Spray 150 ml

En varmebeskyttende spray som beskytter mod varmeskader fra føn og glattejern med op til 230 grader. Style Masters Lissaver Heat Protector Spray gør håret lettere at glatte, da den har en udglattende virkning. Den forebygger spaltede hårspidser og gør håret blankt og silkeblødt. Anvendes i fugtigt hår inden brug af varmeredskaber.
159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Fiber Wax 85g

Fibervoks med stærkt hold og naturlig glans. Revlon Style Masters Fiber Wax giver håret et råt og pjusket look. Fibrene i hårvoksen varmes op i håndfladerne, inden hårvoksen påføres i håret. Anvendes i tørt hår. Hårvoksen er let at vaske ud af håret.
159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Matt Clay 85g

Lervoks med ekstra stærk hold og et mat finish. Revlon Style Masters Matt Clay er specielt velegnet til normalt og fint hår, da hårvoksen ikke fedter håret. En langtidsholdbar hårvoks som er uden glans. Anvendes i tørt hår.
159,00 kr.
99,00 kr.

Style Masters Defining Gel 150 ml (NY)

En volumegivende Styling gele som giver et medium hold, kontrol og glans til håret. Style Masters Defining Gel har en let konsistens så den nemt kanarbejdes ind i håret. Anvendes i fugtigt eller tørt hår. Denne hårgele kan anvendes til alle hårtyper. Bedtr at anvende i kort hår.
159,00 kr.
99,00 kr.

Insight Lenitive Dermo Calming Shampoo 400 ml

Intensiv Shampoo for irriteret hårbund. Insight Lenitive Dermo Calming Shampoo beroliger og genbalancerer hårbunden. Denne Shampoo tilfører fugt til hår og hårbund. Håret efterlades lækkert silkeblødt.
199,00 kr.

INSIGHT Sensitive Hydrating Mask 250 ml

Hårmaske som giver næring og fugt dybt ind i hårstrået ved at beskytte hårstrået mod eksterne påvirkninger. INSIGHT Sensitive Hydrating Mask genopbygger og genopretter glansen i håret.
199,00 kr.

INSIGHT Sensitive Conditioner 400 ml

Blødgørende Conditioner som fugter og giver glans til håret. Velegnet til alle hårtyper. Kan også anvendes i håret til børn med filtret hår.
199,00 kr.

INSIGHT Sensitive Shampoo 400 ml

Mild Shampoo til hypersensitiv hårbund som rødme. kløe og tør hårbund. En skånsom Shampoo som holder hårbunden sund. Velegnet til hele familien. God til børn fra 3 år.
199,00 kr.