Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling
RSS

Nyheder

INSIGHT Volumizing Ecomousse 150 ml

Hårmousse med stærkt hold til medium og fint hår. INSIGHT Volumizing Ecomousse giver håret volume og definerer krøller. En hårmousse uden drivgas.
249,00 kr.

INSIGHT Shaping Cream 150 ml

Styling Creme med stærkt hold som anvendes til et medium og kraftigt hår. INSIGHT Shaping Cream kontrollerer og former et bølget og krøllet hår.
199,00 kr.

INSIGHT Liquid Crystals 100 ml

Let varmebeskyttende styling olie som kan anvendes til alle hårtyper. INSIGHT Liquid Crystals giver håret intens glans og letter friseringen. Den beskytter mod fugtighed og varme fra føn og glattejern.
249,00 kr.

INSIGHT Elastic Fibre Paste 90 ml

Hårvoks med et medium til strong hold og en mat finish. INSIGHT Elastic Fibre Paste kan anvendes til alle hårtyper. Denne hårvoks styler og definerer enhver detalje i frisuren.
199,00 kr.

INSIGHT Anti Frizz Hydrating Conditioner 400 ml

Hårbalsam til tørt og kruset hår. INSIGHT Anti Frizz Hydrating Conditioner plejer og udglatter hårstråene samt reducerer kruset hår. Denne balsam giver en dybdegående fugtighed til hårets fibre og gør håret blødt og glansfuldt.
199,00 kr.

INSIGHT Anti Frizz Hydrating Shampoo 400 ml

Shampoo til tørt og kruset hår som er vanskeligt at tæmme. INSIGHT Anti Frizz Hydrating Shampoo har en blødgørende og beroligende effekt på håret, selv ved første hårvask. Denne shampoo tilfører dybdegående fugtighed og glans til håret.
199,00 kr.

Insight Hair & Body Cleanser 250 ml

Mild og skånsom shampoo og bodywash i et produkt. Insight Hair & Body Cleanser til manden. Den bevarer hudens hydrolipidballance og kan anvendes hver dag. Produktet har en frisk maskulin duft.
149,00 kr.

INSIGHT Color Hair Protective Mask 250 ml

Hårkur til farvet hår. INSIGHT Color Hair Protective Mask plejer og blødgør håret. Hårkuren er beriget med ekstrater og naturlige olier, som beskytter hårfarven samt bevarer glansen i håret.
199,00 kr.

INSIGHT Color Hair Protective Conditioner 400 ml

Farvebeskyttende balsam til farvet hår. INSIGHT Color Hair Protective Conditioner lukker hårets skællag og forbedre hårfarvens intensitet samt blødgør håret.
199,00 kr.

INSIGHT Color Hair Protective Shampoo 400 ml

Shampoo til farvet hår. INSIGHT Color Hair Protective Shampoo er beriget med ekstrater og naturlige olier, som beskytter hårfarven ved hårvask og bevarer glansen i håret. Denne shampoo bevarer hårfarvens holdbarhed i længere tid.
199,00 kr.

INSIGHT Anti Yellow Shampoo 400 ml

Silver Shampoo til lyst eller gråt hår. INSIGHT Anti Yellow Shampoo renser skånsomt og fjerner uønsket gule og gyldne nuancer i bleget, lysnet og naturligt lyst hår. Denne Silver Shampo gør håret blødt og glansfuldt.
229,00 kr.

HH Simonsen Duo Wet Brush Pro & Flex Dry Brush Sort

Wet Brush Pro er en uniq hårbørste i kampen mod krus og knuder i håret. Med de ultratynde børstepigge klarer hårbørsten let og nænsomt et tykt og genstridigt hår. Flex Dry Hårbørste som har et fleksibelt og åbent børstehoved, giver en skånsom føntørring, da den glider let gennem håret.HH Simonsen Duo Wet Brush Pro & Flex Dry Brush stimulerer hårbunden og beskytter mod hårtab.
348,00 kr.
199,00 kr.

2 stk Olaplex Bond Smoother no 6 2x100 ml

En koncentreret leave-in reparerende styling creme som eliminer frizz og kruset hår i op til 72 timer. Olaplex Bond Smoother no 6 styrker, fugter, beskytter genopbygger og fremskynder føntørringstiden uden at tynge håret. Denne creme er varmebeskyttende ved føntørring og passer til alle hårtyper, inklusiv farvet og kemisk behandlet hår.
458,00 kr.
399,00 kr.

HH Simonsen Boss Føn Grey & Air Brush Lyserød

H H simonsen Boss føn er hurtig og "power full" samt med til at skabe et blankt hår. Føntørren er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknolog. Leveres i en smuk gaveæske med føntørre i en mørkegrå farve og en lyserød Airbrush samt et føn-næb.
1.198,00 kr.
799,00 kr.

Olaplex Bond Smoother No 6 100 ml

En koncentreret leave-in smoothing creme som eliminer frizz og kruset hår i op til 72 timer. Olaplex Bond Smoother no 6 styrker, fugter, genopbygger og fremskynder føntørringstiden uden at tynge håret. Den er varmebeskyttende ved føntørring og passer til alle hårtyper.
229,00 kr.

2 stk HH Simonsen Grey Mud Wax 2x90 ml

HH Simonsen Grey Mud Wax er en alsidig stylingvoks, som giver medium hold og volume. Voksen er beriget med essentielle olier, som beskytter håret uden at det bliver fedtet og udtørret, Tilfører næring og pleje til håret.  Voksen er sved-afvisende, så den ikke løber ved aktiv sport. Fordel en lille klat i tørt eller håndklædetørt hår, og skab den ønskede frisure. Parabenefri voks med holdfaktor
298,00 kr.
159,00 kr.

2 stk HH Simonsen Brown Matte Wax 2x90 ml

HH Simonsen Brown Matte er en vandbaseret voks, som giver et mat look og et ultimativt hold hele dagen, uden at fedte håret. Voksen er tilsat plejende æteriske olier, som gør, at håret ikke udtørrer. Brown Matte kan anvendes alene eller i kombination med HH simonsen Blue Extreme Wax eller Gray Mud. Anvend i tørt eller håndklædetørt hår. Voksen er vandbaseret, og derfor nem at vaske ud af håret.
298,00 kr.
159,00 kr.

2 stk HH Simonsen Blue Extreme Wax 2x100 ml

HH Simonsen Blue Extreme er en alsidig stylingvoks, som giver kraftigt hold til håret, uden at  føles fedtet eller overstylet. Hårvoksen er  fleksibel og let at arbejde med, så du nemt kan re-style  håret i løbet af dagen. Hårvoksen indeholder plejende og nærende æteriske olier, der tilfører fugt så håret ikke udtørrer. Anvendes i vådt eller håndklædetørt hår. Parabenefri voks med holdfaktor.
258,00 kr.
159,00 kr.