RSS

Nyheder

INSIGHT Regenerating Body Oil 150 ml

En Bodyolie som både fugter og beskytter huden. INSIGHT Regenerating Body Oil tilfører næring og elasticitet til huden. Olien indeholder naturligt antioxidant kompleks som modvirker frie radikalr ved at bevare hudens vitalitet. Indeholder oganidk rooibos-ekstrakt. organisk arganolie og organisk solsikkeolie.
249,00 kr.

INSIHT Hair Repair Complex 50 ml

En serum som reparerer spaltede hårspidser. INSIHT Hair Repair Complex forsejler og beskytter håret mod fugtighed og varmeredskaber som føn og stylingjern. Den efterlader håret blødt og glansfuldt.
199,00 kr.

Insight Oil (non Oil) 250 ml

Stylingprodukt som er tyndere end gele og tykkere end olie. Insight Oil (non Oil) anvendes til føntørring for at tilføre volume og forme håret på en naturlig måde. Den er helt fantastisk til krøller og kruset hår. Insight Oil (non Oil) går ind og mindsker krus i håret. Anvendes i fugtigt eller tørt hår. Den indeholder organisk aloe-ekstrakt og organisk ginkgo biloba-ekstrakt.
249,00 kr.

INSIGHT Body Cleanser 400 ml

Denne hudvenlige Body Cleanser, er en mild bodywash som renser huden skånsomt og opretholder hudens hydro-lipid balance. INSIGHT Body Cleanser har en antioxidant, beroligende og blødgørende effekt.
149,00 kr.

INSIGHT Dry Hair Nourishing Shampoo & Conditioner 2x400 ml

INSIGHT Dry Hair Nourishing Shampoo & Conditioner er til pleje af tørt hår uden at gøre håret tungt. Anbefales også til revitaliserende behandling til at styrke et fint og skrøbeligt hår. Denne Shampoo og Conditioner efterlader håret elastisk, blødt og med volume. Produkterne indeholder organisk hvede ekstrakt, kokosolie og sød mandelolie.
398,00 kr.
358,00 kr.