RSS

Nyheder

Joico K-pak Reconstructing Shampoo & Conditioner Gaveæske

Joico K-pak Shampoo 300 ml og Joico K-pak Conditioner 250 ml anvendes til tørt og skadet hår. Produkterne fugter og genopbygger håret, samt hjælper med at genvinde hårets styrke og forhindre skader. K-pak Shampoo og Conditioner forstærker hårstråene så håret bliver stærkere. Gør håret blødt og glansfuldt. Produkterne leveres i en smuk gaveæske.
458,00 kr.
319,00 kr.

HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern Sparkling Rose

Dette eksklusive glattejern har keramiske teflon-coatede plader med turmalin og olie som gør glatningen ekstra skånsomt for håret. HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern Sparkling Rose efterlader håret blankt og silkeblødt. Med touch temperaturindstilling fra 120-220 grader. Varmer på mindre end 10 sekunder. Sleep mode-funktion. True Divinity Glattejern leveres i en eksklusiv æske med tilhørende varmeresistent taske og en smuk makeup pung. Den rosa farve på glattejernet har en rå og smuk glitrende skær.
999,00 kr.
749,00 kr.

Organic Aqua Boost Conditioner 200 ml

Conditioner som tilfører ekstra fugt til håret. Organic Aqua Boost Conditioner nærer og blødgør et tørt og beskadiget hår. Den indeholder økologisk aloe, naturligt havreekstrakt, vitamin B5 og lecithin som nærer det tørre og skadet hår. Efterlader håret naturligt fugtet , glansfuldt og smidigt.
195,00 kr.
139,00 kr.

Organic Aqua Boost Shampoo 250 ml

Shampoo som tilfører ekstra fugt til håret. Organic Aqua Boost Shampoo er rig på naturlige fugtgiverer som økologisk aloe, naturligt sort havreekstrakt, vitamin B5 og lecithin, som nærer, fugter og genopretter et tørt og skadet hår. Denne shampoo efterlader håret naturligt fugtet og skinnende glansfuldt.
195,00 kr.
139,00 kr.

HAND OFF Håndsprit Spray 100 ml

Hand Off er en rensende spray som er særligt udviklet til dine hænder. Denne håndsprit er både bakteriedræbende og fugtgivende, så du altid har bløde og rene hænder. Spray et par gange på hænderne og gnid produktet godt ind i huden indtil hænderne er helt tørre. Få lækre hænder på et splitsekund.
99,00 kr.

HH Simonsen Compact Dryer & Softstyler

En effektiv og lydsvag føntørrer med specialkonstrueret luftstrømsdesign, der yder stor effekt. Luftmængden øges med op til 25% i forhold til traditionelle føntørrere. HH Simonsen Compact dryer er skabt til at yde det ypperste inden for ergonomi, komfort og funktion. En føn med en kraftfuld 2500 watt støjsvag motor. HH Simonsen Softstyler anvendes til at sætte på føntørren når krøllerne skal tørres på en skånsom måde.
1.698,00 kr.
999,00 kr.

Beaute Pacifique Cherry Luscious Lip Balm Vanilje 15g

Vegansk læbebalsam til brug for enhver, som ønsker sig smukke og sunde læber. Beaute Pacifique Cherry Luscious Lip Balm Vanilje giver en helt særlig beskyttelse mod udtørring af læberne som af og til i stressede perioder oplever uskønne, revnede og meget besværlige læber. Med sit indhold af virksomme fugtighedsgivende ingredienser lægger denne læbebalsam en usynlig beskyttelseshinde over læberne, som dermed holdes fugtige på et sundt niveau, der gør læberne både robuste og naturligt smukke.
129,00 kr.

Beaute Pacifique Cherry Luscious Lip Balm Pebermynte 15g

Vegansk læbebalsam til brug for enhver, som ønsker sig flotte og sunde læber. Beaute Pacifique Cherry Luscious Lip Balm Pebermynte giver en helt særlig beskyttelse mod udtørring af læberne som af og til i stressede perioder oplever uskønne, revnede og meget besværlige læber. Med sit indhold af virksomme fugtighedsgivende ingredienser lægger denne læbebalsam en usynlig beskyttelseshinde over læberne, som dermed holdes fugtige på et sundt niveau, der gør læberne både robuste og naturligt smukke.
129,00 kr.

HH Simonsen Wonder Brush Dusty Rose

Hårbørste i en smuk lyserød farve, som er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. HH Simonsen Wonder Brush Dusty Rose er udstyret med særlige Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod både spaltede hårspidser og knækkede hår. Hårbørsten minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.
199,00 kr.
99,00 kr.