O&M Original Mineral

O&M Original Mineral er en lille serie af Australske hårprodukter. De findes både som hårpleje og stylingprodukter og er uden skrappe kemikalier. O&M  hårprodukter er i stedet erstattet med naturlige aktive stoffer fra land og havområder i Australien. Produkternes egenskaber er at pleje, nære og beskytte håret. Serien har vundet adskillige priser, for bedste produkt inden for både pleje- og stylingprodukter.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

O&M Original Queenie Firm Hold Hairspray 300 ml

Hårspray med et medium til stærkt hold. O&M Original Queenie Firm Hold Hairspray hverken klumper eller klæber. selv efter gentagne strøg med hårbørsten. Den beskytter og nærer håret uden at håret virker tungt.
208,00 kr.
125,00 kr.

O&M Rootalicious Root Lift 263 ml

Volumegivende Hårmousse til fint hår som løfter håret ved hårrødderne. O&M Rootalicious Root Lift giver fugt og glans til håret, uden at håret klister. Denne hårmousse har en plejende og beskyttende effekt . Husk at ryste flasken før brug.
198,00 kr.
119,00 kr.

O&M Surf Bomb Sea Salt Spray 150 ml

Saltvandsspray som giver et pjusket vådt look. O&M Surf Bomb Sea Salt Spray giver håret struktur og fylde samt et sexet, naturligt pjusket strand- look uden at håret bliver udtørret. Denne saltvandsspray anvendes i tørt eller fugtigt hår. Den er uden parabener.
158,00 kr.
129,00 kr.

O&M Frizzy Logic Shine Serum 100 ml

Glansgivende Serum som udglatter håret og modvirker krus. Med O&M Frizzy Logic Shine Serum kan der holdes styr på selv de mest uregerlige krøller. Denne Serum indeholder en sammensætning af vildtvoksende australske ingredienser, som koldpresset, certificeret økologisk arganolie og macadamianøddeolie, som gør håret glat og beskytter håret mod fugt, samt gør det silkeblødt og strålende blankt.
228,00 kr.
169,00 kr.

O&M Seven Day Miracle Moisture Masque 250 ml

En effektiv hårkur til farvet, skadet og ødelagt hår. O&M Seven Day Miracle Moisture Masque plejer og styrker håret i dybden, samt gør håret silkeblødt, glat og blankt. Hårkuren indeholder en sammensætning af naturlige australske olier, som koldpresset, certificeret økologisk Arganolie og Macadamianøddeolie.
198,00 kr.
148,00 kr.

O&M Atonic Thickening Spritz 250 ml

Fønspray som er egnet til alle hårtyper. O&M Atonic Thickening Spritz giver håret maksimal fylde og volume. Indeholder aloe vera som tilfører håret glans uden at tynge.
158,00 kr.
119,00 kr.

O&M Fine Intellect Shampoo 350 ml

Shampoo til fint og tyndt hår. O&M Fine Intellect Shampoo tilfører håret ekstra fylde. Indeholder jojoba-ekstrat som har en plejende og genopbyggende effekt på håret.
158,00 kr.
119,00 kr.

O&M Fine Intellect Conditioner 350 ml

Conditioner til fint og tyndt hår. O&M Fine Intellect Conditioner blødgør og tilfører håret ekstra fylde. Indeholder jojoba-ekstrat som har en plejende og genopbyggende effekt på håret.
158,00 kr.
119,00 kr.

O&M Hydrate & Conquer Conditioner 350ml

Conditioner til tørt, beskadiget eller farvet hår. O&M Hydrate and Conquer Conditioner styrker håret og stimulerer hårvæsken, Den indeholder næringsrigt tasmansk tang som har et højt indhold af A.B.C. og E-vitamin, samt 23 aminosyrer.
158,00 kr.
99,00 kr.

O&M Knott Conditioner Detangler 250ml

Leave-In spray Conditioner til hår som filtrer sammen. O&M Knott Conditioner Detangler plejer håret og efterlader det blankt og glat. Den indeholder koldpresset økologisk arganolie og macadamianøddeolie.
158,00 kr.
119,00 kr.

O&M Hydrate and Conquer Shampoo 350ml

Shampoo til tørt, beskadiget eller farvet hår. O&M Hydrate and Conquer Shampoo styrker håret og stimulerer hårvæsken, Den indeholder næringsrigt tasmansk tang som har et højt indhold af A.B.C. og E-vitamin, samt 23 aminosyrer.
158,00 kr.
119,00 kr.

O&M Original Detox Conditioner 350 ml

Plejende og kølende Conditioner med pebermynte-olie og australsk river mint. O&M Original Detox Conditioner til alle hårtyper, blødgør håret og har UV-filter som beskytter hårfarven .
198,00 kr.
139,00 kr.