Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Økologi

Her findes et  udvalg af hårfarver og hårprodukter som indeholder økologiske ingredienser. De blide hårfarver fra Tints of nature er lavet med et maksium af økologiske ingredienser og uden skrappe kemikalier for at skabe et sundt og smukt hår. Vælger du  hårprodukter med økologiske ingredienser,  så er  Zenz Therapy et godt valg. I serien Zenz Therapy findes Shampoo, Conditioner,  Hårolie, Saltvandscream,  Hårvoks, Sprayvoks, Hairspray samt andre rene hårprodukter.  

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

2 stk Zenz Therapy Dry Volume Booster 2x250 ml

Dry Volume Booster er en ølologisk tørshampoo som giver fylde og volume til håret. Spray Dry Volume Booster i tørt hår nær hårrødderne og derefter i længder og spidser for ekstra volume til hele håret. Dufter let krydret og frugtfuld. Velegnet til fint hår og normalt hår. Påføres i tørt hår med en afstand på ca. 20 cm.
396,00 kr.
316,00 kr.

2 stk Zenz Therapy Sexy Beach Zero Natural Mist 2x150 ml

Økologisk saltvandsspray som skaber et pjusket beach-look og naturlig volume. Zenz Therapy Sexy Beach Zero Natural Mist er uden parfume. Anvendes i fugtigt eller tørt hår.
376,00 kr.
175,00 kr.

2 stk Zenz Therapy Wax Spray Firm Hold 2x250 ml

Hårvoks på spray som er let at påføre og fordele i håret. Zenz Therapy Wax spray skaber struktur, separation og hold i håret, samt giver en naturlig blankhed. Velegnet til alle hårtyper og hårlængder. Spray wax anvendes på tørt eller vådt hår. Minsker frizz, giver tekstur og definerer krøller. Duft af frugt og muskat

396,00 kr.
316,00 kr.

3 Stk Zenz Therapy Fiber Wax Mandarin

Denne fiber voks giver et stærkt hold til frisuren, og efterlader håret med et naturligt finish. Fiber wax er fleksibel at påføre i håret og nem at re-style.Fiber wax kan anvendes i både kort og længere hår. Zenz Therapy Fiber Wax Mandarin er velegnet til alle hårtyper.
576,00 kr.
404,00 kr.

3 Stk. Zenz Therapy Beyond Earth Jojoba Clay Wax

Clay Voks som giver et mat og pjusket look. Clay Voks giver volume og ekstra hold i kort hår. Anvendes i tørt hår og er velegnet til alle hårtyper. Zenz Therapy Beyond Earth Jojoba Clay voks tilfører håret næring fra hvid kinesisk ler samt plejende økologiske planteolier.
576,00 kr.
404,00 kr.

3 Stk. Zenz Therapy Texturizing Paste Patchuli Cederwood

Økologisk og parabenefri hårvoks som har en sensuel duft af cedertræ og muskus. Voksen giver håret næring fra jordens reneste råvarer. Texturizing Paste giver en naturlig glans og et kraftigt hold. Giver et frækt pjusket look, volume og ekstra hold til kort hår.

576,00 kr.
404,00 kr.

The Organic Pharmacy Antioxidant Face Cream 50 ml

En kraftig fugtgivende anti-aging dagcreme som er fyldt med urteekstrakter, vitaminer og antioxidanter. Den opstrammer og reducerer fine linjer og rynker, samt bekæmper de fri frie radikaler. Indeholder økologiske ingredienser fra Sicilianske Citron, Grapefrugt, Havre, Ginseng og Padderok. Denne creme er den ideelle fugtgiver og beskytter til ansigtet om dagen. Fri for parabener. kemiske farvestoffer og parfume.
525,00 kr.

The Organic Pharmacy Manuka Face Cream 50 ml

Fugtighedscreme til ansigtet for en fedtet. uren og stresset hud. The Organic Pharmacy Manuka Face Cream er en let ikke fedtende creme med antiseptisk manuka, regulerende cedertræ og beroligende lavendel.  Cremen regulerer talgproduktionen og forhindre såvel fedtede som udtørret områder. Denne fugtighedscreme giver en afbalanceret hud.
460,00 kr.

The Organic Pharmacy Peppermint Facial Wash 100 ml

Rensevask til fedtet hud. The Organic Pharmacy Peppermint Facial Wash er en mild antiseptisk og antibakteriel rensevask som renser uden at udtørre huden. Indeholder eukalyptus og pebermynte som renser samt lavendel og tea tree som virker desinficerende. Efterlader huden genopfrisket.
360,00 kr.

The Organic Pharmacy Rose & Bilberry Toning Gel 50 ml

Toning Gel til tør, irriteret og rød hud. The Organic Pharmacy Rose & Bilberry Toning Gel indeholder blåbær og rose som nedtoner rødmen og reparerer de fine blodkar. Hyben som plejer og fugter huden. Rose genopfrisker og genopretter hudens elasticitet. Anvendes efter afrensning af huden.
540,00 kr.

The Organic Pharmacy Rose Facial Cleansing Gel 100 ml

Ansigtsvask til normal, stresset og irriteret hud. The Organic Pharmacy Rose Facial Cleansing Gel renser blidt og blødgør huden. Efterlader huden strålende og opfrisket. Indeholder aloe, morgrnfrue, rose og hyben. Påfør rensegel på fugtig hud og emulger den op med vand så den skummer. Skyl af og anvend evt. en bomuldsklud.
495,00 kr.

The Organic Pharmacy Rose Spritz Toner 100 ml

Opfriskende toner til normal, tør, irriteret og følsom hud. The Organic Pharmacy Rose Spritz Toner fugter og beroliger huden. Indeholder de fineste førsteudtræk af persisk rose blandet med næringsstoffer og vitaminer for at få en smuk hud i balance. Anvendes morgen og aften efter afrensning.  Kan anvendes i løbet af dagen oven på make.up for at opfriske huden.
310,00 kr.