O&M Frizzy Logic Shine Serum 100 ml

Tilgængelighed: 11 på lager
228,00 kr.
169,00 kr.
Glansgivende Serum som udglatter håret og modvirker krus. Med O&M Frizzy Logic Shine Serum kan der holdes styr på selv de mest uregerlige krøller. Denne Serum indeholder en sammensætning af vildtvoksende australske ingredienser, som koldpresset, certificeret økologisk arganolie og macadamianøddeolie, som gør håret glat og beskytter håret mod fugt, samt gør det silkeblødt og strålende blankt.

Shine Serum

Når O&M Frizzy Logic Shine Serum anvendes i fugtigt hår, reduceres tørrtiden og håret bliver smukt glansfuldt. Anvend denne Serum i tørt hår for at kontrolerer flyvsk hår og tilføre glans til håret,

Kunder der har købt denne vare købte også

O&M Fine Intellect Shampoo 350 ml

Shampoo til fint og tyndt hår. O&M Fine Intellect Shampoo tilfører håret ekstra fylde. Indeholder jojoba-ekstrat som har en plejende og genopbyggende effekt på håret.
158,00 kr.
119,00 kr.

O&M Fine Intellect Conditioner 350 ml

Conditioner til fint og tyndt hår. O&M Fine Intellect Conditioner blødgør og tilfører håret ekstra fylde. Indeholder jojoba-ekstrat som har en plejende og genopbyggende effekt på håret.
158,00 kr.
119,00 kr.

O&M Atonic Thickening Spritz 250 ml

Fønspray som er egnet til alle hårtyper. O&M Atonic Thickening Spritz giver håret maksimal fylde og volume. Indeholder aloe vera som tilfører håret glans uden at tynge.
158,00 kr.
119,00 kr.