OPI Neglelak

OPI er Neglelak i høj kvalitet som giver smukke negle og et smukt resultat. OPI Neglelak er dybt pigmenteret og dækker fantastisk godt. De er hurtigtørrende og har en super god holdbarhed. Det er hurtigt og let at påføre neglelakken på neglene med den patenterede Pro Wide Brush neglelak pensel.OPI Neglelak findes i mange skønne og moderigtige farver som pink, grøn, blå og gul neglelak. De traditionelle creme neglelak er i flere røde nuancer. OPI Shimmer er neglelak med den fine perlemor effekt. De festlige Glitter neglelak er med store glitter stykker som giver neglene et smukt farvespil. OPI Neglelak er uden formaldehyd og uden phatalater

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

OPI Too Hot Pink To Hold´Em Neglelak 15 ml

OPI er en neglelak i høj kvalitet som er hurtigtørrende, langtidsholdbar og dækker neglen rigtigt godt med kun et lag. OPI Too Hot Pink To Hold´Em Neglelak er en creme neglelak som har en smuk dyb pink farve. Den er let og hurtig at påføre neglene med den tilhørende pensel. Neglelakken har en smuk glans.
125,00 kr.
75,00 kr.

OPI You`re Such A Budapest Neglelak 15 ml

OPI er en neglelak i høj kvalitet som er hurtigtørrende, langtidsholdbar og dækker neglen rigtigt godt med kun et lag. OPI You`re Such A Budapest Neglelak er en neglelak som har en smuk lys lavendel farve, som gør neglene på hænder og fødder smukke og glansfulde. Den er let og hurtig at påføre neglene med den tilhørende pensel.
125,00 kr.
75,00 kr.

OPI DS Classic Neglelak 15 ml

OPI er en neglelak i høj kvalitet som er hurtigtørrende, langtidsholdbar og dækker neglen rigtigt godt med kun et lag. OPI DS Classi Neglelak er en neglelak som har en smuk dyb Sand farve, som gør neglene på hænder og fødder smukke og glansfulde. Den er let og hurtig at påføre neglene med den tilhørende pensel.
125,00 kr.
75,00 kr.

OPI Clubbing To Sunrise Neglelak 15 ml

OPI er en neglelak i høj kvalitet som er hurtigtørrende, langtidsholdbar og dækker neglen rigtigt godt med kun et lag. OPI Clubbing To Sunrise Neglelak har med sin fine perlemors effekt en eksklusiv Gylden Bronze nuance, som gør neglene smukke, festlige og glansfulde.
125,00 kr.
75,00 kr.

OPI Thanks A Wind Million Neglelak 15 ml

OPI er en neglelak i høj kvalitet som er hurtigtørrende, langtidsholdbar og dækker neglen rigtigt godt med kun et lag. OPI Thanks A Wind Million Neglelak er en neglelak som har en smuk pastel grøn farve, som gør neglene på hænder og fødder smukke og glansfulde. Den er let og hurtig at påføre neglene med den tilhørende pensel.
125,00 kr.
75,00 kr.

OPI Next Stop The Bikini Zone Neglelak 15 ml

OPI er en neglelak i høj kvalitet som er hurtigtørrende, langtidsholdbar og dækker neglen rigtigt godt med kun et lag. OPI Cherry On Top Neglelak har med sin fine glimmer effekt, en nuance i sand og lilla som gør neglene smukke, festlige og glitterende.
125,00 kr.
75,00 kr.

OPI Polka.Com Neglelak 15 ml

OPI er en neglelak i høj kvalitet som er hurtigtørrende, langtidsholdbar og dækker neglen rigtigt godt med kun et lag. OPI Minnie Style Neglelak er en Pnk og Blå mix Glitter neglelak med store stykker glitter som får neglene til at se frække og festlige ud.
125,00 kr.
75,00 kr.

OPI Suzi Says Feng Shui Neglelak 15 ml

OPI er en neglelak i høj kvalitet som er hurtigtørrende, langtidsholdbar og dækker neglen rigtigt godt med kun et lag. OPI Suzi Says Feng Shui Neglelak er en creme neglelak som har en smuk blå farve. Den er let og hurtig at påføre neglene med den tilhørende pensel. Neglelakken har en smuk glans.
125,00 kr.
75,00 kr.

OPI Bastille My Heart Neglelak 15 ml

OPI er en neglelak i høj kvalitet som er hurtigtørrende, langtidsholdbar og dækker neglen rigtigt godt med kun et lag. OPI Bastille My Heart Neglelak har en smuk dyb vinrød nuance, som gør neglene smukke og festlige.
125,00 kr.
75,00 kr.

OPI Cherry On Top Neglelak 15 ml

OPI er en neglelak i høj kvalitet som er hurtigtørrende, langtidsholdbar og dækker neglen rigtigt godt med kun et lag. OPI Cherry On Top Neglelak har med sin fine perlemors effekt en smuk dyb rød nuance, som gør neglene smukke og festlige.
125,00 kr.
69,00 kr.