Organic Hairspa Sea Salt Cream 150 ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
198,00 kr.
159,00 kr.
Saltvandscreme som giver en helt unik saltvandsstruktur og en naturlig glans. Organic Hairspa Sea Salt Cream efterlader håret med en tør og volumegivende struktur, samt en smuk glans. Anvendes i fugtigt nyvasket hår fra bund til spids.
Kunder der har købt denne vare købte også

Maria Nila True Soft Shampoo 350 ml

Shampoo til tørt. groft og kruset hår. Maria Nila True Soft Shampoo giver fugt til håret samt styrker håret. En shampoo som er tilsat Argan Olie der modvirker krus og statisk elektricitet, samt plejer håret og tilfører glans. Shampoo uden parabener og sulfater og som beskytter håret mod uv-stråling.
199,00 kr.

Maria Nila True Soft Conditioner 300 ml

Conditioner til tørt ,groft og kruset hår. Maria Nila True Soft Conditioner udglatter og fugter håret . Indeholder Argan Olie som tilfører glans og pleje Denne Conditioner modvirker krus og statisk elektricitet. Beskytter håret mod uv-stråling.
199,00 kr.

Kevin Murphy Hair Resort 150 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Saltvandslotion til fint hår. Kevin murphy Hair Resort er en oliefri teksturgivende lotion, der giver et sexet "surfer look", og udfordrer tyngdekraften i et langt og fint hår. Indeholder Tangerinolie som låser skællaget og fremhæver hårets naturlige glans, Grapefrugtekstrakt som fremmer hårvæksten og er særlig velegnet til fedtet hår og hovedbund, og Honningekstrakt som reparerer og blødgør håret og giver det ekstra fleksibilitet.

216,00 kr.

Organic Hairspa Firm Mist Hairspray 400 ml

Hårlak som får frisuren til at holde hele dagen. Organic Hairspa Firm Mist giver glans og et stærkt hold med hangvarig effekt. Denne hårlak fordeler sig ensartet i håret, som en usynlig tåge. Anvendes i tørt hår. Spray hårlakken med e afstand på 30 cm.
198,00 kr.
159,00 kr.