Orofluido

En skøn hårplejeserie som kan bruges i alle hårtyper. Orofluido findes som shampoo, Conditioner, hårmaske, Hairspray og olie. Hårolien er kendt for navnet "guld til håret". Orofluide hårolie består af 3 forskellige olier. Arganolie for pleje. Cyperusolie for ar blødgøre og give glans. Hørfrøolie som tilfører fugt til håret. Orofluido hårolie har en dejlig duft af vanillie. Få en smuk og blød hud ved at bruge Orofluido Olie i stedet for bodylotion. Hårolien findes også som spray. Orofluido Asia Zen Control Elixir er en let olie til det fine hår. Orofluido Amazonia Mask til tørt og skadet hår, har en frisk duft af regnskov.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

2 stk Orofluido Hairspray Strong Hold 2x300 ml

Hårlak med stærk hold som giver glans til håret. Orofluido Hairspray Strong Hold er en professionel hårlak til alle hårtyper, som ikke klister, samt tørrer hurtigt på håret. Indeholder arganolie, cyperus og hørfrø og har en skøn duft. Spray hårlakken ca. 30 cm fra håret.
258,00 kr.
149,00 kr.

Orofluido Amazonia Mask 250 ml

Hårkur til tørt og skadet hår. Orofluido Amazonia Mask opbygger håret og forsegler skællaget samt beskytter håret mod skader. Orofluido Amazonia produkterne har en frisk og exotisk duft af regnskov. citrus og ingefær. Indeholder acai bær som er rig på vitaminer og mineraler. Muru muru smør som fugter hårets fibre. Sacha inchi olie som gør håret glansfuldt og silkeblødt. Lad hårkuren virke i 5 min.

169,00 kr.
99,00 kr.

Orofluido Amazonia Repairing Balm 100 ml & Body Cream 175 ml

Smuk Gaveæske med Orofluido Amazonia Reparing Balm Leave-In Conditioner og serum i et produkt, som styrker hårets skællag og giver gans. Anvendes i vådt og tørt hår. Orofluido Amazonia Body Cream er en lækker bodylotion som fugter og blødgør huden.Orofluido Amazonia produkterne har en frisk og exotisk duft af regnskov. citrus og ingefær. Indeholder acai bær som er rig på vitaminer og mineraler.

308,00 kr.
139,00 kr.

Orofluido Amazonia Shampoo 200 ml

Shampoo til tørt og skadet hår. Orofluido Amazonia Shampoo med keratin opbygger hårets fibre, tilfører fugt og gver glans samt gør håret silkeblødt. Orofluido Amazonia produkterne har en frisk og exotisk duft af regnskov. citrus og ingefær. Indeholder acai bær som er rig på vitaminer og mineraler. Muru muru smør som fugter hårets fibre. Sacha inchi olie som gør håret glansfuldt og silkeblødt.

139,00 kr.
89,00 kr.

Orofluido Asia Zen Control Conditioner 200 ml

Plejende Conditioner som gør håret glat, blødt og glansfuldt. Orofluido Asia Zen Control Conditioner genopretter hårets elastictet og giver fugt uden at håret bliver tungt. Denne conditioner eliminerer krus og frizz. så håret bliver mere medgørligt. Med plejende olier som giver en skøn duft. Anbefales at anvende Orofluido Asia Zen Control Shampoo.

139,00 kr.
59,00 kr.

Orofluido Asia Zen Control Elixir Gaveæske

Gaveæske med Orofluido Asia Zen Control Elixir 50 ml  og to smukke Orofluido neglelak. Let hårolie til alle hårtyper, som ikke fedter. Kan anvendes i vådt og tørt hår. Olien elimerer krus og giver et blødt og glansfuldt hår. En hårolie son har en fantastisk duft og beskytter håret mod solens skadelige stråler.  Neglelak hvor den ene farve er rosa med glimmer. Den anden farve neglelak er klar rød.

275,00 kr.
119,00 kr.

Orofluido Asia Zen Control Mask 250 ml

Hårkur til hår som trænger til extra pleje. Hårkuren afhjælper kruset hår samt gør håret blød og lækkert. Indeholder keratinprotein og hvedeaminosyrer som plejer og opbygger ødelagt og tørt hår.

169,00 kr.
89,00 kr.

Orofluido Asia Zen Control Shampoo 200 ml

Plejende shampoo som gør håret glat, silkeblødt og blankt. Orofluido Asia Zen Control Shampoo genopretter håret og eleminerer krus og frizz.  Håret bliver mere medgørligt og lettere at styre. Med de plejende olier, gør denne shampoo håret glansfuldt.og giver håret en fantastisk skøn duft.

139,00 kr.
59,00 kr.

Orofluido Beauty Elixir Olie - Gaveæske

Gaveæske med Orofluido Beauty Elixir Olie 50 ml og 2 Orofluido Neglelak. En lækker hårolie, som vil tilføre enhver hårtype en fantastisk flot glans og silkeblødt hår. Olien dufter himmelsk af ambre kombineret med et strejf af vanille. Duften tager dig på en rejse igennem et helt nyt univers og giver dig et moderne orientalsk udtryk! Prøv Olien på huden og få en lækker blød hud som dufter skønt. 

275,00 kr.
119,00 kr.

Orofluido Conditioner 200 ml

En Conditioner som kan anvendes dagligt til alle hårtyper. Gør håret mere medgørligt og efterlader håret silkeblødt og glansfuldt.

139,00 kr.
79,00 kr.

Orofluido Elixir Beauty Olie Og Guldglimmer Til Hår Og Krop i Gaveæske

Gaveæske med 1 stk Orofluido Beauty Elixir Olie  100 ml. og  1 stk Orofluido Guldglimmer Til Hår Og Krop

298,00 kr.
139,00 kr.

Orofluido Elixir Olie 100ml

Orofluido Beauty Elixir er en ekstrem lækker hårolie, som vil tilføre enhver hårtype en fantastisk flot glans og silkeblødt hår. Indeholder arganolie som plejer håret, hørfrøolie som tilfører fugt til håret og cyperusolie som blødgør og giver glans til håret. Olien dufter himmelsk af ambre kombineret med et strejf af vanille. Dette produkt kan også anvendes til huden i stedet for bodylotion.
209,00 kr.
149,00 kr.