Orofluido Amazonia Repairing Balm 100 ml & Body Cream 175 ml

Tilgængelighed: 9 på lager
308,00 kr.
139,00 kr.

Smuk Gaveæske med Orofluido Amazonia Reparing Balm Leave-In Conditioner og serum i et produkt, som styrker hårets skællag og giver gans. Anvendes i vådt og tørt hår. Orofluido Amazonia Body Cream er en lækker bodylotion som fugter og blødgør huden.Orofluido Amazonia produkterne har en frisk og exotisk duft af regnskov. citrus og ingefær. Indeholder acai bær som er rig på vitaminer og mineraler.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Orofluido Shampoo 200 ml

Shampoo som renser mildt og gør håret blødt og glansfuldt. Orofluido Shampoo kan anvendes til alle hårtyper. Fantastisk duft som indhyller dit hår i luksus. Orofluido Shampoo har farvebevarende og varmebeskyttende egenskaber.

139,00 kr.
79,00 kr.

Orofluido Shine Spray 50 ml

Praktisk glansspray med en let silkeagtig konsistens, som minder om flydende guld. Orofluido Shine Spray absorberes lynhurtigt og giver ekstraordinær glans. Gør håret mere medgørligt og minimerer krus. Sprayes i tørt hår.

145,00 kr.
89,00 kr.

Paul Mitchell Tea Tree Special Conditioner 1000 ml

Opfriskende balsam der styrker håret og øjeblikkeligt afhjælper filtret hår. Tea Tree Special Conditioner virker kølende og forfriskende på hårbundet. Dufter frisk af pebermynte, lavendel og tea tree.
545,00 kr.
199,00 kr.

Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo 300 ml

Opkvikkende shampoo som indeholder tea tree - olie, pebermynte og lavendel, der virker kølende,opkvikkende og forfriskende på hårbunden. Paul Mitchell  Tea Tree special shampoo renser hår og hårbund på en kølende og forfriskende måde, Håret bliver levende og skinnende rent.

225,00 kr.
169,00 kr.