Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Orofluido Elixir Olie 100ml

Orofluido Beauty Elixir er en ekstrem lækker hårolie, som vil tilføre enhver hårtype en fantastisk flot glans og silkeblødt hår. Indeholder arganolie som plejer håret, hørfrøolie som tilfører fugt til håret og cyperusolie som blødgør og giver glans til håret. Olien  dufter himmelsk af ambre kombineret med et strejf af vanille. Dette produkt kan også anvendes til huden i stedet for bodylotion.
Tilgængelighed: 42 på lager
209,00 kr.
149,00 kr.

Orofluido Hårolie

Hår-eliksiren kan være den afgørende faktor når selv det mest genstridige hår ønskes silkeblødt! Orofluido Beauty Elixir indeholer 3 naturlige olier fra Orienten som er udsøgt og specielt sammensat for at give netop dig et fantastisk hår! De fleste 'olie hårprodukter' fedter håret og tynger det. Orofluido Beauty Elixir tynger ikke håret og olierne i hår-eliksiren absorberes hurtigt af det enkelte hårstrå. Du vil derfor ikke opleve at håret klasker sammen efter brugen af Orofluido Beauty Elixir hår-eliksiren. Produktet dufter himmelsk af ambre kombineret med et strejf af vanille. Duften tager dig på en rejse igennem et helt nyt univers og giver dig et moderne orientalsk udtryk!

Hår-eliksiren, Orofluido Beauty Elixir, kommer i en smuk og flot æske som indeholder én stor Orofluido Beauty Elixir. Orofluido Beauty Elixir glasflasken fremstår utroligt eksklusiv og er kan fint bruges, som pynt pynt på badeværelset - venner og veninder vil helt sikkert bemærke det flotte design på badeværelseshylden!

Kunder der har købt denne vare købte også

GOLD Curl Cream 150 ml

Skab krøller som aldrig før med Gold Curl Cream. Få bløde, krusfri krøller, som holder hele dagen. Curl Cream fremhæver dine krøller, selv uden føntørring. Får krøllerne til at føles lette og naturlige.

 

204,00 kr.
143,00 kr.

Beaute Pacifique Crème Métamorphique (50 ml)

Gennemtestet anti-age  Vitamin A natcreme. Denne patenterede natcreme er et uundværligt dagligt hjælpemiddel for alle over femogtyve år, der ønsker at mindske og forebygge alderstegn. Ved at tilføre huden to former for Vitamin A forstærkes og forynges hudens collagenstruktur. Natcremen reducerer tydeligt rynker og kraftige solskader.
399,00 kr.
349,00 kr.

Paul Mitchell Sculpting Foam 200 ml

En hårmousse som er en blanding af styling og pleje. Med Paul Mitchell Sculpting Foam mousse gør det let at kontrollere krøller og kruset hår ved at denne hårmousse mousse indeholder conditioner. Produktet kan anvendes til både føntørring og lufttørrende frisurer. 

219,00 kr.
175,00 kr.

Orofluido Hairspray Strong Hold 300 ml

Hårlak med stærk hold som giver glans til håret. Orofluido Hairspray Strong Hold er en professionel hårlak  til alle hårtyper, som ikke klister, samt tørrer hurtigt på håret.  Indeholder arganolie, cyperus og hørfrø og har en skøn duft. Spray hårlakken ca. 30 cm fra håret.

129,00 kr.
89,00 kr.