Osmo Berber Oil Shampoo 250 ml

Tilgængelighed: 9 på lager
149,00 kr.
59,00 kr.

Shampoo med arganolie som er velegnet til alle hårtyper. Osmo Berber Oil Shampoo er særlig egnet til tørt og beskadigiet hår, da denne shampoo giver fugt, pleje, styrke og glans til håret. Til hår som behøver ekstra pleje, anbefales at afslutte med Osmo Berber Oil Mask.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

HH Simonsen Styling Børste

Hårbørsten er velegnet til toupering,frisering og styling.

99,00 kr.

Label.m Intensive Repair Shampoo 300 ml

En ekstra nærende shampoo til synligt tørt eller beskadiget hår. Label.m Intensive Repair Shampoo genopretter proteinbalancen og reparerer håret indefra. Håret bliver stærkt, sundt og glansfuldt. Giver fylde til fint hår. Indeholder hvedegluten som anses for at have særlige reparerende egenskaber. Anvend altid Label.m Intensive Repair Conditioner efter hårvask.

179,00 kr.
79,00 kr.

Label.m Intensive Repair Conditioner 300 ml

Ekstra nærende Conditioner som reparerer beskadiger hår indefra og genopretter proteinbalancen i håret. Label.m Intensive Repair Conditioner indeholder sojaprotein som har den egenskab at den beskytter mod varmeskade og gør håret lettere at sætte. Denne conditioner giver et blankt, stærkt og sundt hår. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.

179,00 kr.
79,00 kr.

Id Hair Mé Duo Fiber Mousse 2x200 ml

Volumegivende hårmousse som kan anvendes til alle hårtyper. Også velegnet til krøller. Føn håret op med Id Hair Mé Fiber Mousse som forøger volumen i håret, uden at låse det. Anvend denne fiber mousse i frottétørt hår og style håret som ønsket.
258,00 kr.
179,00 kr.