Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Osmo Color Save Shampoo 1000 ml

Sulfatfri shampoo til farvet hår, som renser håret mildt. Osmo Color Save Shampoo beskytter hårfarven mod at falme da den er med uv-filter som beskytter håret mod solens stråler, så hårfarven holder længere. Denne farveshampoo fugter og genopbygger håret så hårfarven bevares glansfuldt og intens.

Tilgængelighed: 4 på lager
399,00 kr.
159,00 kr.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

KIDS Stay Away Wax

KIDS Hårvoks til de små seje drenge giver et moderat hold med naturlig glans. Tilsat vitamin E og hvedekimsolie, der virker plejende og beskyttende på håret samtidig med at det er med til at give håret shineeffekt. Voksen har en let duft af eucalyptus og lavendel. Dagligt brug af denne Hårvoks  er lusehæmmende!  Kids Hårvoks er ikke tilssat parabener, lanolin eller konserveringsmidler.

99,00 kr.

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 100 ml

Shampoo som stimulerer hårvækster, samt behandler og forhindre skæl og hovedbundsproblemer. Ingredienser i Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo gør at hårsækkene bliver stimuleret og det modvirker hårtab og øger hårvæksten i hårbunden. Er velegnet til tør hovedbund da denne shampoo indeholder aleo vera som fugter og beroliger hårbunden. Efter hårvask anvend Head & Hair Heal  kur og balsam. 

109,00 kr.
79,00 kr.

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 100 ml

Conditioner som behandler og forhindre skæl og andre hovedbundsproblemer. En anti-inflammatorisk conditioner som også hårvæksten og hårsækkene, hvilket resulterer i øget hårvækst og modvirker hårtab.Denne conditioner anbefales til daglig brug efter vask med Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo. 

109,00 kr.
79,00 kr.

Maria Nila Colour Refresh 0.20 Pearl Silver 100 ml

Nærende hårkur med farvepigmenter som frisker hårfarven op og giver glans til håret. Colour Refresh 0.20 Pearl Silver er velegnet til  til lyst og gråt hår, samt til at fjerne gyldne toner i håret.   Maria Nila Colour Refresh vaskes gradvis ud af håret. Colour Refresh hårkur med farve har en holdbarhed mellem 4-10 hårvaske. Denne farvebombe er parabenefri og sulfatfri.  

129,00 kr.