Osmo Color Save Shampoo 1000 ml

Tilgængelighed: 3 på lager
399,00 kr.
159,00 kr.

Sulfatfri shampoo til farvet hår, som renser håret mildt. Osmo Color Save Shampoo beskytter hårfarven mod at falme da den er med uv-filter som beskytter håret mod solens stråler, så hårfarven holder længere. Denne farveshampoo fugter og genopbygger håret så hårfarven bevares glansfuldt og intens.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Trevor Sorbie 18-MEA Longer Hair Curl Cream 200 ml

Fugtgivende krøllecreme til længere hår som forbedre håret og giver naturlig glans. Ved brug af Trevor Sorbie Curl Cream får du ustyrlige krøller til at se fantastiske smukke og definerede ud.
189,00 kr.
133,00 kr.

KIDS Stay Away Wax

KIDS Hårvoks til de små seje drenge giver et moderat hold med naturlig glans. Tilsat vitamin E og hvedekimsolie, der virker plejende og beskyttende på håret samtidig med at det er med til at give håret shineeffekt. Voksen har en let duft af eucalyptus og lavendel. Dagligt brug af denne Hårvoks  er lusehæmmende!  Kids Hårvoks er ikke tilssat parabener, lanolin eller konserveringsmidler.

109,00 kr.

Revlon Style Masters Memory Spray 150 ml

Spray son giver tekstur, fleksibelt hold og naturlig finish. Revlon Style Masters Memory Spray anvendes i tørt hår og sprayes i håret på en afstand af 20 cm. Håret styles efterfølgende med hænderne.
159,00 kr.
69,00 kr.

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 100 ml

Shampoo som stimulerer hårvækster, samt behandler og forhindre skæl og hovedbundsproblemer. Ingredienser i Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo gør at hårsækkene bliver stimuleret og det modvirker hårtab og øger hårvæksten i hårbunden. Er velegnet til tør hovedbund da denne shampoo indeholder aleo vera som fugter og beroliger hårbunden. Efter hårvask anvend Head & Hair Heal  kur og balsam. 

109,00 kr.
79,00 kr.