Parfume til Kvinder

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

CLEAN Air EDP 30 ml

Denne skønne og feminine duft af CLEAN Air tager dig med ud i den friske natur. Via duftnoter fra rav, kashmirtræ og moskus efterlader dig med en følelse af frihed og friskhed. Parfumerne fra CLEAN er rene og fri for sulfater og parabener.

400,00 kr.
320,00 kr.

CLEAN Blossom EDP 30 ml

Clean Blossom parfume henvender sig til den stærke og feminine kvinde, som ønsker at blive trukket med ud i naturen. Via velduftende noter af Kronblad, lilje, nellike og sandeltræ har Clean skabt en parfume der gør selv de koldeste vinterdage, til en varm sommerdag.Cleans parfumer er rene og fri fra sulfater og parabener.

400,00 kr.
320,00 kr.

Clean Cool Cotton EDP 60 ml

Parfumen som giver dig en mild, skøn og frisk duft af forår.  Clean Cool Cotton EDP er beriget med duftnoter fra mandarin, grøn æble, citronskal, mynte og fersken, som leder tankerne hen på den beroligende tekstur af blød bomuld og fornemmelsen af en kølig brise.

600,00 kr.
480,00 kr.

CLEAN Original Perfume EDP 30 ml

Clean Original var den første parfume som Clean lancerede. Ønskes en mild og ren duft, som holder hele dagen, så er denne parfume den rette. Duften er let, frisk og naturlig med en blid note af appelsin, sød lime. grapefruit, lilje, rose , geranium og hvid muskus. Til kvinden som ønsker en ren sæbeagtig duft, uden at dufte af en bestemt note. Er uden parabener.

400,00 kr.
320,00 kr.