Paul Mitchell

Paul Mitchell er meget mere end luksus hårpleje. Deres produkter består af naturlige vandopløselige ingredienser, med den holdning til indholdet i deres produkter, har de gjort en aktiv indsat for vores milijø, som kommer os, men også vores børn tilgode. Paul Mitchell er luksus med holdning. billighaarprodukter.dk er glade for at kunne tilbyde vores kunder hårprodukter fra Paul Mitchell. I hovdetræk er Paul Mitchells holdninger at bevare vores natur, rettigheder for alle mennesker og på at beskytte vores dyr.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side
Filtrer efter pris

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist 250 ml

En fugtgivende spray til håret og huden. Denne spray reducerer statisk elektricitet. Awapuhi Moisture Mist genaktiverer stylingprodukter. Kan anvendes som fugt under og over make-up, samt steder med stærk dehydrering eks. i flykabiner eller som en fugtopfrisker ved stranden.

199,00 kr.
169,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Finishing Spray 300 ml

En hurtigtørrende hårlak med fleksibelt finish som er velegnet til alle hårtyper. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Finishing Spray er fugtafvisende og giver en masse glans. Indeholder UV-beskyttelse. Denne hårlak indeholder awapuhi ekstrat, så håret føles blødt og sundt.

255,00 kr.
199,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger High Gloss Primer 100 ml

Varmebeskyttende Gloss til krøllet, kruset og uregerligt hår. Eksklusiv KeraReflect ™ blanding med naturlig abyssinier olie og termisk beskyttere genopretter fugten i håret og giver glans, Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger High Gloss Primer er  fugtighed-resistent  og skaber en glat overflade i al slags vejr, samt forhindrer termisk skade. Produktet kan anvendes i fugtigt hår og håret fønnes glat

255,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Hydro Cream Whip 200 ml

Mousse til håret som giver en silkeblød finish og plejer håret uden at gøre håret tungt. Indeholder Awapuhi ekstrat, som genopretter fugtbalancen og tæmmer kruset hår, så håret ser sundt ud.

255,00 kr.
199,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Hydrocream Whip 70 ml

Mousse til håret som giver en silkeblød finish og plejer håret uden at gøre håret tungt. Indeholder Awapuhi ekstrat, som genopretter fugtbalancen og tæmmer kruset hår, så håret ser sundt ud.

95,00 kr.
79,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger HydroMist Blow-Out Spray 150 ml

Let fønspray som giver hold uden at tynge håret. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger HydroMist Blow-Out Spray giver fylde til håret, samt hjælper med at opretholde hårets fugtbalance. Denne spray er god til at tæmme kruset hår. Indeholder plejende ingredienser som beskytter håret mod skader.

255,00 kr.
179,00 kr.