Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Hydro Cream Whip 200 ml

Tilgængelighed: 10 på lager
255,00 kr.
155,00 kr.

Mousse til håret som giver en silkeblød finish og plejer håret uden at gøre håret tungt. Indeholder Awapuhi ekstrat, som genopretter fugtbalancen og tæmmer kruset hår, så håret ser sundt ud.

Producent: Paul Mitchell

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Texturizing Sea Spray 150 ml

Saltvandsspray som giver fylde til håret og giver et strandagtigt look. En Saltvandsspray som er god til både krøller og glat hår. Giver håret spændstighed og volume. Indeholder Awapuhi ekstrater som genopretter fugtbalancen og giver håret et sundt look.

255,00 kr.
199,00 kr.

HH Simonsen Boss Føn & Softstyler - Sort

H H simonsen Boss føn er hurtig og "power full" samt med til at skabe et blankt hår. Føntørren er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknolog. Leveres i en smuk gaveæske med hårtørrer, fønnæb og en softstyler.

999,00 kr.
899,00 kr.

Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo 1000 ml

Sulfatfri Shampoo til naturkrøller og permanentet hår. Paul Mitchell Curls Shampoo tilfører fugt til håret samt renser håret blidt. Denne Curl Shampoo bekæmper krus i krøllerne, uanset om krøllerne er naturlige eller håret er permanentet.

539,00 kr.
349,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Treatment 150 ml

Hårkur som styrker, reparer og genopbygger kemisk behandlet, tørt og ødelagt hår. Awapuhi ekstraten som denne hårkur indeholder, giver intensiv fugt og glans til håret. Hårkuren er tilsat keratin, som genopbygger og styrker glansløst hår.

255,00 kr.
155,00 kr.