Paul Mitchell Dry Wash Tørshampoo 252 ml

Tilgængelighed: 2 på lager
249,00 kr.
219,00 kr.

Tørshampoo som øjeblikkelig efterlader håret med følelsen af nyvasket hår så frisuren holder længere. Denne Tørshampo er ideel til alle hårtyper og hårfarver. En ultra-let farveløs formel som ikke efterlader rester i håret.

Producent: Paul Mitchell

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Paul Mitchell Lavender Mint Moisturizing Shampoo 1000 ml

En mild og skånsom shampoo til tørt hår og tør hårbund. Paul Mitchell Lavender Mint Moisturizing Shampoo har et højt indhold af fugtgivende ingredienser som forbedrer hårets evne til at fastholde fugten i håret. En shampoo som giver styrke, glans og spændighed til håret. Virker beroligende på hårbunden.

545,00 kr.
329,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Dust It Powder 10 g

Hårpudder som giver høj volume og fylde i fint og normalt hår. Særlig velegnet til fedtet hårbund da denne hårpudder absorberer fedtstoffet fra hårbunden og giver håret et naturligt look.

149,00 kr.
75,00 kr.

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 1000 ml

Shampoo som stimulerer hårvækster, samt behandler og forhindre skæl og hovedbundsproblemer. Ingredienser i denne Shampoo gør at hårsækkene bliver stimuleret og det modvirker hårtab og øger hårvæksten i hårbunden. Er velegnet til tør hovedbund da denne shampoo indeholder aleo vera som fugter og beroliger hårbunden. Efter hårvask anvend Head & Hair Heal kur og balsam. Velegnet til daglig brug.
579,00 kr.