Paul Mitchell Forever blonde Shampoo 250 ml

Tilgængelighed: 10 på lager
229,00 kr.
179,00 kr.

Forever Blonde shampoo er sulfatfri og renser håret blidt, samt blødgør, styrker og genskaber fugtballancen og elasticteten i håret ved hjælp af den eksklusive ker active protein og saflor og oleosomer. Med en skøn blanding af gurgrmeje,kamille og citronskal, fremhæves alle de blonde nuancer, du kan drømme om

Producent: Paul Mitchell

Paul Mitchell Forever Blonde Shampoo. Sulfatfri og med Ker Active Repair

Med en skøn blanding af gurgrmeje,kamille og citronskal, fremhæves alle de blonde nuancer, du kan drømme om.Forever Blonde shampoo er sulfatfri og renser håret blidt, samt blødgør, styrker og genskaber fugtballancen og elasticteten ved hjælp af den eksklusive ker active protein og saflor og oleosomer.

Kunder der har købt denne vare købte også

Paul Mitchell Forever Blonde Conditioner 200 ml

Forever Blonde Conditioner styrker et skrøbeligt blondt hår og fremhæver dine smukke blonde nuancer i håret. En rig creamet conditioner med macadamiannødde olie og Saflorfrø som sikre at fugten trænger helt ind i håret og forbedre elasticteten, blødheden og glansen til håret. KerActive, keratin-molekyler reparere skader og lægger sig om håret. Beriger håret med glans, pleje og et silkeglat ydre.

239,00 kr.
179,00 kr.

Paul Mitchell Sculpting Foam 200 ml

En hårmousse som er en blanding af styling og pleje. Med Paul Mitchell Sculpting Foam mousse gør det let at kontrollere krøller og kruset hår ved at denne hårmousse mousse indeholder conditioner. Produktet kan anvendes til både føntørring og lufttørrende frisurer.

219,00 kr.
175,00 kr.