Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
Paul Mitchell Forever blonde Shampoo og Conditioner 710 ml Se fuld størrelse

Paul Mitchell Forever blonde Shampoo og Conditioner 710 ml

Sulfatfri Shampoo og Conditioner til blond hår.  Med en skøn blanding af gurgrmeje,kamille og citronskal,som  fremhæver alle de blonde nuancer i håret.  Styrker et skrøbeligt blondt hår og er den perfekte fugtgiver til håret. Beriger håret med glans, pleje og et silkeglat ydre.

Flere detaljer

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 499,00

Nedsat pris!

-DKK 449,00

DKK 948,00

Paul Mitchell Forever Blonde Shampoo og Conditioner 2x710 ml

Shampoo: Med en skøn blanding af gurgrmeje,kamille og citronskal, fremhæves alle de blonde nuancer, du kan drømme om.Forever Blonde shampoo er sulfatfri og renser håret blidt, samt blødgør, styrker og genskaber fugtballancen og elasticteten ved hjælp af den eksklusive ker active protein og saflor og oleosomer.

Conditioner: Styrk et skrøbeligt blondt hår med denne perfekte fugtgiver til hverdagsbrug, og fremhæv dine smukke blonde nuancer.

En rig creamet conditioner med macadamiannødde olie og Saflorfrø oleosomer sikre at fugten trænger helt ind i håret og forbedre elasticteten, blødheden og glansen.

KerActive, keratin-molekyler reparere skader og lægger sig om håret. Beriger håret med glans, pleje og et silkeglat ydre.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

4 andre varer i samme kategori: