Paul Mitchell Lemon sage Thickening Spray 200 ml

Tilgængelighed: 6 på lager
195,00 kr.
119,00 kr.

Let fønspray som booster håret,  Paul Mitchell Lemon sage Thickening Spray giver håret fylde og kontrol, samtidig med at håret bilver uimodtageligt overfor fugt. Med uv-beskyttlse. Er særlig velegnet til fint hår.

Producent: Paul Mitchell

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Paul Mitchell Soft Style Heat Seal

Varmebeskyttende og fugtafvisende spray, som giver glans og volume til håret. Paul Mitchell Heat Seal skal aktiveret ved varme fra føntørring for at opnå varmebeskyttelse og frisuren holder længere, uanset om håret er krøllet eller glat. Indeholder stylingingredienser og essentielle fedtsyrer, der giver et holdbart og glansfuldt resultat.

209,00 kr.
129,00 kr.

Paul Mitchell Lavender Mint Moisturizing Conditioner 300 ml

Conditioner som er ekstrem næringsrig, fugtgivende og fugtbevarende. Paul Mitchell Lavender Mint Moisturizing Conditioner indeholder advocado-olie og hvedeprotein som forebygger spaltede hårspidser og gør håret lettere at styre.

225,00 kr.
169,00 kr.

Paul Mitchell Extra Body Daily Rinse 1000 ml

Denne lette Hårbalsam beskytter håret, giver håret fylde og gør håret let at rede igennem. Paul Mitchell Extra Body Daily Rinse er specielt udviklet til fint hår som hår brug for både fylde og volume.

489,00 kr.
219,00 kr.

Paul Mitchell Lavender Mint Moisturizing Shampoo 300 ml

En mild og skånsom shampoo til tørt hår og tør hårbund. Paul Mitchell Lavender Mint Shampoo har et højt indhold af fugtgivende ingredienser som forbedrer hårets evne til at fastholde fugten i håret. En shampoo som giver styrke, glans og spændighed til håret. Virker beroligende på hårbunden.

225,00 kr.
169,00 kr.