Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Paul Mitchell Mitch

Frisk og eksklusiv kollektion af pålidelige hårprodukter som er lanceret kun for mænd. Paul Mitchell Mitch er en lille serie hvor der er produkter til alle hårtyper. Heavy Hitter er en dybderensende shampoo som fjerner alle produktrester. Double Hitter er en sulfatfri shampoo og balsam i et produkt. Steady Grip er en hårgele med kraftig hold. Reformer er en populær hårvoks til stærkt hold og mat finish. Construction Paste er en fibervoks. Clean Cut er en stylingcreme med medium hold og har en halvmat finish.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Paul Mitchell Mitch Clean Cut 85 gr.

Stylingcreme til alle hårtyper, som er let at arbejde ind i håret. Paul Mitchell Mitch Clean Cut er en cremet voks med medium hold og halvmat finish som sikrer et frisk og tjekket look. Denne stylingcreme styrker hårets tekstur, så håret bliver fyldigere. Håret kan formes igen og igen i løber af dagen.

155,00 kr.
125,00 kr.

Paul Mitchell Mitch Construction Paste 75 ml

Fibervoks som giver håret et elastisk hold og kan anvendes til alle hårtyper, Paul Mitchell Mitch Construction Paste er et fiberholdigt produkt, som er så smidigt at man kan forme, adskille og definere håret, uden at det drysser eller efterlader rester i håret. 

155,00 kr.
125,00 kr.

Paul Mitchell Mitch Double Hitter 2 i 1 Shampoo og Balsam 250 ml

Sulfatfri Shampoo og Balsam i samme produkt. Paul Mitchell Mitch Double Hitter 2 i 1 Shampoo og Balsam efterlader håret velplejet og sundt med en frisk ren duft. Renser mildt og er velegnet til alle hårtyper.

155,00 kr.
125,00 kr.

Paul Mitchell Mitch Heavy Hitter Deep Cleansing Shampoo 250 ml

Dybderensende Shampoo som fjerner alle produktrester i håret, uden at fjerne hårets naturlige olier. Paul Mitchell Mitch Heavy Hitter Deep Cleansing Shampoo efterlader håret rent og frisk. Denne shampoo er specielt egnet til mænd og har en maskulin duft af agave og ceder.

155,00 kr.
125,00 kr.

Paul Mitchell Mitch OWN YOUR LOOK Duo Gaveæske

Paul Mitchell Mitch Gaveæske indeholder Heavy Hitter 250 ml og Reformer 85 g. Heavy Hitter er en dybderensende Shampoo som fjerner alle produktrester i håret, uden at fjerne hårets naturlige olier. Denne shampoo efterlader håret rent og frisk. Mitch Reformer er en hårvoks med stærkt hold og mat finish. Den er en alsidig stylingpaste som giver håret volume og kontrol, så håret bliver let at styre.

310,00 kr.
219,00 kr.

Paul Mitchell Mitch Reformer 85 ml

Hårvoks med stærkt hold og mat finish. Paul Mitchell Mitch Reformer er en alsidig stylingpaste som giver håret volume og kontrol, så håret bliver let at styre, Giver håret et næsten vedligeholdelsesfrit finish.

155,00 kr.
125,00 kr.

Paul Mitchell Mitch Steady Grip 150 ml

Hårgele som giver et kraftigt hold og en naturlig glans. Paul Mitchell Mitch Steady Grip giver håret ekstra fylde, da denne gele former og deler håret, samt giver et langvarigt kraftigt hold. Produktet drysser ikke og tørrer ikke ud. Den alkoholfrie formel giver håret en stærk og veldefineret finish og naturlig glans.

155,00 kr.
125,00 kr.