Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Paul Mitchell Original Awapuhi Shampoo 1000 ml

Fuftgiverde shampoo til tørt og mat hår samt til en tør, kløende og dryssende hovedbund. Awapuhi shampoo beroligerhovedbunden og tilfører glans til håret. Denne shampoo bevarer hårets keratin og fugt. Velegnet som body-wash og huden bliver lækker blød. 

Producent: Paul Mitchell
Tilgængelighed: Ikke på lager
459,00 kr.
299,00 kr.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Label.m Dry Shampoo 200 ml

Tørshampoo til genopfriskning af frisuren. Særlig velegnet til fint og normalt hår. Denne Tørshampoo indeholder risstivelse som fjerner overskydende fedt fra hårbunden  

159,00 kr.
79,00 kr.

Paul Mitchell Original The Detangler 1000 ml

Hårbalsam som afhjælper filtret hår og efterlader håret blødt og glat, Paul Mitchell Original The Detangler beskytter mod solens stråler. Indeholder vindruekerneolie og ekstrater fra gulerod som er med til at pleje håret, så håret bliver lettere at rede igennem og bliver glansfuldt.
489,00 kr.
209,00 kr.

Paul Mitchell Super strong Liquid Treatment 100 ml

En styrkende og reparerende hårkur på spray som ikke skal skylles ud. Super Strong Liquid Treatment indeholder havalger som er med til at forsegle og styrke hårets yderste lag, samt forebygge spaltede spidser. Hårkuren styrker håret med   op til 60%. Ved ofte brug af hårkuren på spray, styrkes håret op til 90%  Hårkuren kan anvendes hver dag.

129,00 kr.
89,00 kr.