Paul Mitchell Original Shampoo One 300 ml

Tilgængelighed: 5 på lager
189,00 kr.
89,00 kr.

Mild shampoo til fint hår, normalt hår og fint naturkrøllet og permanentet hår. Giver volume og glans til håret. Kan også bruges til body-wash. Shampoo one dufter eksotisk af kokos og mild ananas. 

Producent: Paul Mitchell

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Paul Mitchell Super Strong Daily Conditioner 300 ml

Conditioner til livsløst og beskadiget hår. Genskaber op til 50% af hårets styrke indefra og ud til hårets overflade, samt tilfører fugt til håret. Super Strong Daily Conditioner gør håret blødt og lækkert, samt giver håret glans og vitalitet. Denne Conditioner indeholder maximal solbeskyttelse. Har en let duft af kirsebær.

199,00 kr.
99,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil 100 ml

Ultra let hårolie som glatter og forsegler tørt hår. Hårolien absorberes let ind i håret og efterlader håret blødt og glansfuldt. Olien kan anvendes i vådt eller tørt hår. Gør håret let at føntørre, når olien er kommet i det fugtige hår.

245,00 kr.
199,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Finishing Spray 300 ml

En hurtigtørrende hårlak med fleksibelt finish som er velegnet til alle hårtyper. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Finishing Spray er fugtafvisende og giver en masse glans. Indeholder UV-beskyttelse. Denne hårlak indeholder awapuhi ekstrat, så håret føles blødt og sundt.

255,00 kr.
199,00 kr.