Paul Mitchell Original The Detangler 1000 ml

Tilgængelighed: 5 på lager
489,00 kr.
229,00 kr.
Hårbalsam som afhjælper filtret hår og efterlader håret blødt og glat, Paul Mitchell Original The Detangler beskytter mod solens stråler. Indeholder vindruekerneolie og ekstrater fra gulerod som er med til at pleje håret, så håret bliver lettere at rede igennem og bliver glansfuldt.
Producent: Paul Mitchell

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Paul Mitchell Original Awapuhi Shampoo 1000 ml

Fuftgiverde shampoo til tørt og mat hår samt til en tør, kløende og dryssende hovedbund. Awapuhi shampoo beroligerhovedbunden og tilfører glans til håret. Denne shampoo bevarer hårets keratin og fugt. Velegnet som body-wash og huden bliver lækker blød.

459,00 kr.
299,00 kr.

Paul Mitchell Super strong Liquid Treatment 100 ml

En styrkende og reparerende hårkur på spray som ikke skal skylles ud. Super Strong Liquid Treatment indeholder havalger som er med til at forsegle og styrke hårets yderste lag, samt forebygge spaltede spidser. Hårkuren styrker håret med   op til 60%. Ved ofte brug af hårkuren på spray, styrkes håret op til 90%  Hårkuren kan anvendes hver dag.

129,00 kr.
89,00 kr.

2 stk Zenz Therapy Dry Volume Booster 2x250 ml

Dry Volume Booster er en ølologisk tørshampoo som giver fylde og volume til håret. Spray Dry Volume Booster i tørt hår nær hårrødderne og derefter i længder og spidser for ekstra volume til hele håret. Dufter let krydret og frugtfuld. Velegnet til fint hår og normalt hår. Påføres i tørt hår med en afstand på ca. 20 cm.
396,00 kr.
316,00 kr.