Paul Mitchell Style

Paul Mitchell professionelle styling og finish hårprodukter. Paul Mitchell Sculpting Foam er en plejende hårmousse som er fantastisk til krøller. Hot of press beskytter håret mod varme fra  glattejern. Super Sculp er en hurtigtørrende gele, som anvendes ved føntørring. Dry Wash er en tørshampoo til de dage hvor håret ikke vaskes Paul Mitchell Freeze and Shine er en hårspray med kraftig hold. som samtidig giver glans til håret. Spray Wax er en hårvoks på spray. som giver håret et smukt satinfinish. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Finishing Spray 300 ml

En hurtigtørrende hårlak med fleksibelt finish som er velegnet til alle hårtyper. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Finishing Spray er fugtafvisende og giver en masse glans. Indeholder UV-beskyttelse. Denne hårlak indeholder awapuhi ekstrat, så håret føles blødt og sundt.

255,00 kr.
155,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Hydro Cream Whip 200 ml

Mousse til håret som giver en silkeblød finish og plejer håret uden at gøre håret tungt. Indeholder Awapuhi ekstrat, som genopretter fugtbalancen og tæmmer kruset hår, så håret ser sundt ud.

255,00 kr.
155,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil 100 ml

Ultra let hårolie som glatter og forsegler tørt hår. Hårolien absorberes let ind i håret og efterlader håret blødt og glansfuldt. Olien kan anvendes i vådt eller tørt hår. Gør håret let at føntørre, når olien er kommet i det fugtige hår.

245,00 kr.
199,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Texturizing Sea Spray 150 ml

Saltvandsspray som giver fylde til håret og giver et strandagtigt look. En Saltvandsspray som er god til både krøller og glat hår. Giver håret spændstighed og volume. Indeholder Awapuhi ekstrater som genopretter fugtbalancen og giver håret et sundt look.

255,00 kr.
199,00 kr.

Paul Mitchell Curls Ultimate Wave 150 ml

En Creme Gele til krøller som er fugtresistens og giver krøllerne et pjusket strandlook. En fantastisk krølle gele hvor det er let at forme håret og tilfører masser af texture, helt uden at håret bliver kruset.

219,00 kr.
159,00 kr.

Paul Mitchell Extra-Body Daily Boost 250 ml

Fønspray til fint hår. Paul Mitchell Extra-Body Daily Boost  giver maksimal volume og fylde samt løfter håret ved hårrødderne.

219,00 kr.
175,00 kr.

Paul Mitchell Fast Drying Sculpting Spray 250 ml

Arbejdsspray med medium hold som er velegnet til alle hårtyper. Sprayen kan anvendes i både vådt og tørt hår. Paul Mitchell Fast Drying Sculpting Spray giver fylde. kontrol og glans til håret. Fast Drying Sculpting Spray er tilsat jojoba olie, rosmarin og alger for at give holdbar fylde og glans.

209,00 kr.
169,00 kr.

Paul Mitchell Flexible Style Super Sculpt 250 ml

Stylinggele som er varmebeskyttende overfor varme fra føntørrer. Paul Mitchell Flexible Style Super Sculpt er en hurtigtørrende stylinggele som giver et fleksibelt hold og kan anvendes i al slags hår. Giver en flot struktur til krøller. Super Sculp forsegler fugten i håret og giver glans samt fylde til håret.

219,00 kr.
175,00 kr.

Paul Mitchell Foaming Pommade 150 ml

En Pommade til udglatning og let kontrol. Kan også anvendes til krøller som kruser. Paul Mitchell Foaming Pommade giver håret ekstra glans og et let hold samt plejer håret med beskyttende olier.

219,00 kr.
159,00 kr.

Paul Mitchell Freeze and Shine Super Spray 250 ml

Hårspray som ikke indeholder aerosol. Paul Mitchell Freeze and Shine Hårlak har et kraftigt hold, så frisuren holder hele dagen. Hårlakken giver glans til håret. Denne hårspray er velegnet til alle hårtyper.

219,00 kr.
189,00 kr.

Paul Mitchell Freeze and Shine Super Spray 500 ml

Hårspray som ikke indeholder aerosol. Paul Mitchell Freeze and Shine Hårlak har et kraftigt hold, så frisuren holder hele dagen. Hårlakken giver glans til håret. Denne hårspray er velegnet til alle hårtyper.

359,00 kr.
259,00 kr.

Paul Mitchell Hot Off The Press 200 ml

Spray som beskytter håret mod varme fra glattejern og krøllejern. Paul Mitchell Hot Off The Press indeholder naturlige ekstrakter som opbygger en vægtløs barriere mellem håret og varmen fra glattejernet, så du kan roligt skrue op for varmen og uden problemer lave en holdbar frisure. Denne alsidige spray skærmer håret mod nogle af hverdagens udfordringer såsom høj luftfugtighed og skader.
209,00 kr.
139,00 kr.