Paul Mitchell The Detangler 300 ml

Tilgængelighed: 14 på lager
199,00 kr.
89,00 kr.
En super effektiv hårbalsam, som efterlader håret glat og blankt, samt beskytter håret mod solens UV-stråler. The Detangler afhjælper filtret hår, således at håret straks bliver lettere at frisere igennem. Denne balsam indeholder gulerodsektrat og vindruekerneolie som plejer håret og gør håret mere glansfuldt.
Producent: Paul Mitchell

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Tonic til alle hudtyper 200 ml

Skin tonic til alle hudtyper. Alkoholen i tonic’en har en desinficerende virkning og efterlader huden frisk. Overskydende hudfedt mindskes. Denne skintonic virker sammentrækkende og kølende uden at udtøre huden. Tilsat ekstrat af lakridsrod som hjælper med at reducere irritation på huden. Beaute Pacifique skintonic er uden parfume. Anvendes efter brug af rensemælk til alle hudtyper.
189,00 kr.
155,00 kr.

Beaute Pacifique Renseskum til alle hudtyper 150 ml

Renseskum til alle hudtyper. Fjerner overflødigt fedtstof og renser effektivt uden at udtørre og irritere huden. Beaute Pacifique renseskum til den travle kunde, da denne renseskum både er rens og tonic i et produkt. Dette cleasing produkt er velegnet til både mænd og kvinder. Kan anvendes til mænd som barberskum.
179,00 kr.
143,00 kr.

Paul Mitchell Taming Spray 250 ml

Undgå filtret hår med Børnebalsam som ikke skal skylles ud Paul Mitchell Taming Spray hjælper med at berolige, holde styr på og rede filtret børnehår. Håret bliver fyldigt og glansfuldt. Børst håret igennem helt uden tårer

159,00 kr.
109,00 kr.