Paul Mitchell Thicken Up 200 ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
219,00 kr.
179,00 kr.

Stylinggele som giver volume og fylde til håret. Thicken Up giver et blødt og fleksibelt hold, samt gør hårstrået tykkerer ved føntørring. Denne Stylinggele indeholder UV-beskyttelse og gør håret ekstra glansfuldt  Velegnet til fint hår og kan bruges i både vådt og tørt hår.

Producent: Paul Mitchell

Paul Mitchell Thicken Up

Thicken Up er beregnet til at give ekstra fylde og volumen med et blødt, fleksibelt hold. Den indeholder UV-beskyttelse og gør håret ekstra glansfuldt. Utroligt rene, fleksible styling-ingredienser giver håret fylde og 'hukommelse'. Velegnet til fint hår og kan bruges i både vådt og tørt hår.

Kunder der har købt denne vare købte også

Paul Mitchell Taming Spray 250 ml

Undgå filtret hår med Børnebalsam som ikke skal skylles ud Paul Mitchell Taming Spray hjælper med at berolige, holde styr på og rede filtret børnehår. Håret bliver fyldigt og glansfuldt. Børst håret igennem helt uden tårer

159,00 kr.
109,00 kr.

Paul Mitchell Extra Body Daily Rinse 300 ml

Let Balsam som er specielt til fint hår. Giver fylde og volume til håret.

199,00 kr.
79,00 kr.

Zenz Therapy Dry Volume Booster 250 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Dry Volume Booster er en ølologisk tørshampoo som giver fylde og volume til håret. Spray Dry Volume Booster i tørt hår nær hårrødderne og derefter i længder og spidser for ekstra volume til hele håret. Dufter let krydret og frugtfuld. Velegnet til fint hår og normalt hår.
198,00 kr.

Paul Mitchell Extra Body Daily Shampoo 1000 ml

 Shampoo som giver fylde og volume til fint og tyndt hår. Håret kommer til at virke  kraftigere og bliver mere glansfuldt.

459,00 kr.
299,00 kr.