Rejsestørrelser

Her ses udvalget af små størrelser i hårprodukter til rejsen eller sportstasken. Fra HH Simonsen findes midi føntørrer og midi hårbørster som næsten intet fylder i kufferten. Paul Mitchell har shampoo, stylingprodukter og solprodukter i rejsestørrelser. Kevin Murphy har et stort udvalg af hårprodukter i små størrelser. Maria Nila hårvoks i 30 ml findes med flere forskellige hold, styrke og glans. Maria Nila Shampoo, Conditioner og stylingprodukter findes i 100 ml.  Alle rejseprodukterne er vældig gode at anvende som værtindegaver. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HH Simonsen The Wet Brush Midi Sort

Hårbørste i en ny størrelse The wet Brush Midi er kun 18 cm lang og er let at have med på ferie, eller i håndtasken. En god størrelse til børn. Hver børste-pig har en lille dut på spidsen, der giver hårbunden massage, samt stimulerer cirkulationen i hårsækken, og dermed bidrager til øget hårvækst.
99,00 kr.
79,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Midi Pink

Midi hårbørste til rejsebrug,håndtasken eller til børn. God som massagebørste.

99,00 kr.
79,00 kr.

Living Proof Full Dry Volume Blast 95 ml

En spray som øjeblikkelig booster volume og tekstur i fint, flat og normalt hår. Living Proof Full Dry Volume Blast giver et voluminøst og langvarigt resultat i tørt hår. ETAS molekyler og aktive ingredienser giver en større vægtløshed og langtidsholbar volume. Spray produktet i tørt hår fra hårbund og ud i hårlængderne. Indeholder ingen parabener, olie eller silikoner. Ryst flasken inden brug.
108,00 kr.
79,00 kr.

Maria Nila Creator Clay Voks 30 ml

En lervoks som former og styler håret med et mat resultat.

79,00 kr.
49,00 kr.

Maria Nila Creator Define Voks 30 ml

En Styling Paste med et mellem hold som efterlader håret fyldigt og let at forme.

79,00 kr.
49,00 kr.

Maria Nila Creator Mud Voks 30 ml

Creator Mud voks som former, styler og binder håret med et mat resultat.

79,00 kr.
49,00 kr.

Maria Nila Creator Original Voks 30 ml

En blød voks som er let at forme uden at tørre ud.

79,00 kr.
49,00 kr.

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 100 ml

Conditioner som behandler og forhindre skæl og andre hovedbundsproblemer. En anti-inflammatorisk conditioner som også hårvæksten og hårsækkene, hvilket resulterer i øget hårvækst og modvirker hårtab.Denne conditioner anbefales til daglig brug efter vask med Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo. 

109,00 kr.
79,00 kr.

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 100 ml

Shampoo som stimulerer hårvækster, samt behandler og forhindre skæl og hovedbundsproblemer. Ingredienser i Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo gør at hårsækkene bliver stimuleret og det modvirker hårtab og øger hårvæksten i hårbunden. Er velegnet til tør hovedbund da denne shampoo indeholder aleo vera som fugter og beroliger hårbunden. Efter hårvask anvend Head & Hair Heal  kur og balsam. 

109,00 kr.
79,00 kr.

Maria Nila Luminous Colour Conditioner 100 ml

 Udglattende conditioner til farvet hår som blødgør og tilfører fugt til håret. Modvirker statisk  elektricitet. Maria Nila Luminous Colour Conditioner  indeholder granatæbleekstrat  som holder på hårfarven og beskytter håret mod uv-stråler.

95,00 kr.
76,00 kr.

Maria Nila Luminous Colour Shampoo 100 ml

 Parabenefri og sulfatfri shampoo til farvet hår  som opbygger og styrker hårets struktur samt giver glans til håret  Maria Nila  Luminous Colour Shampoo indeholder granatæbleekstrat som holder på hårfarven og beskytter håret mod uv-stråler

95,00 kr.
76,00 kr.

Maria Nila Minerals Gabbro Quick Dry Forming Wax 50 ml

Hurtigtørrende hårvoks med mat finish og strong hold. Maria Nila Minerals Gabbro Quick Dry Forming Wax giver en god form til kort hår og har et hold på 5 ud af 5 Denne hårvoks er 100% veganisk. Fri for parabener og sulfater.

119,00 kr.
99,00 kr.