Rejsestørrelser

Her ses udvalget af små størrelser i hårprodukter til rejsen eller sportstasken. Fra HH Simonsen findes midi føntørrer og midi hårbørster som næsten intet fylder i kufferten. Paul Mitchell har shampoo, stylingprodukter og solprodukter i rejsestørrelser. Kevin Murphy har et stort udvalg af hårprodukter i små størrelser. Maria Nila hårvoks i 30 ml findes med flere forskellige hold, styrke og glans. Maria Nila Shampoo, Conditioner og stylingprodukter findes i 100 ml.  Alle rejseprodukterne er vældig gode at anvende som værtindegaver. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Living Proof Full Dry Volume Blast 95 ml

En spray som øjeblikkelig booster volume og tekstur i fint, flat og normalt hår. Living Proof Full Dry Volume Blast giver et voluminøst og langvarigt resultat i tørt hår. ETAS molekyler og aktive ingredienser giver en større vægtløshed og langtidsholbar volume. Spray produktet i tørt hår fra hårbund og ud i hårlængderne. Indeholder ingen parabener, olie eller silikoner. Ryst flasken inden brug.
108,00 kr.
79,00 kr.

Living Proof Perfet Hair Day Body Builder 98 ml

En volumegivende hårspray, der øjeblikkeligt skaber volume, tilfører tekstur og let hold uden at låse håret fast. Living Proof Perfect Hair Day Body Builder giver et let hold, struktur og fleksibilitet. Den tilfører en øjeblikkelig og formbar volume. Denne hårspray indeholder plejende, blødgørende og antistatiske ingredienser, som giver en naturlig glans, samt gør håret let at børste igennem. Med varmebeskyttelse op til 230 grader.
108,00 kr.
76,00 kr.

Kevin Murphy Hydrate Rejsesæt

Denne Kevin Murphy æske indeholder 40 ml Hydrate me Wash - 40 ml Hydrate me Rinse - 40 ml Hair Resort - 100 ml Session Spray. Hårprodukter fra Kevin Murphy lige til at have med på rejsen eller i sportstasken.
276,00 kr.
169,00 kr.

Kevin Murphy Volume Rejsesæt

Denne Kevin Murphy æske indeholder 40 ml Angel Wash - 40 ml Angel Rinse - 40 ml Anti Gravity - 100 ml Body Builder Mousse. Hårprodukter fra Kevin Murphy lige til at have med på rejsen eller i sportstasken.
276,00 kr.
169,00 kr.

Kevin Murphy Blonde Rejsesæt

Denne Kevin Murphy æske indeholder 40 ml Blonde Angel Wash - 40 ml Blonde Angel Treatment - 40 ml Motion Lotion - 100 ml Fresh Hair. Hårprodukter fra Kevin Murphy lige til at have med på rejsen eller i sportstasken.
276,00 kr.
169,00 kr.

HH Simonsen Hairspray 75 ml

Fugtafvisende hårlak som giver et stærkt hold og holder håret på plads. Den tilfører glans til håret. HH Simonsen Hairspray får ikke håret til at klistre sammen. En hårlak som er lige til at have med i håndtasken.
59,00 kr.
25,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect Travel Kit

Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect Travel Kit indeholder Hair & Body Bath 100 ml. Prep & Protection Spritz 100 ml. og 2 - In - 1 Treatment 75 ml. samt en smart sommer toilettaske.
299,00 kr.
169,00 kr.

INSIGHT Antioxidant Protective Hair Spray 100 ml

Hair spray som anvendes til alle hårtyper. INSIGHT Antioxidant Protective Hair Spray beskytter håret mod solens stråler, klor og saltvand. Anvendes i håret før og under solbadning. Indeholder organisk kokosolie, hasselnøddeolie og jojobaolie.
299,00 kr.

HH Simonsen Midi Dryer Føn

Praktisk føn som har et foldbart håndtag, så den ikke fylder så meget i en taske. HH Simonsen Midi Dryer Føn giver en hurtig og effektiv føntørring, Den har en 1500 w-motor og 2 varme-og hastighedsindstillinger, samt en 2 meter ledning. Med denne føntørrer har du en god gaveidè, da den leveres i en smuk gaveæske.
499,00 kr.
449,00 kr.

Kevin Murphy Maxi Wash 100 ml

Shampoo som fjerner olie og produktrester i håret, Kevin Murphy Maxi Wash er bakteriehæmmende og anvendes også til en fedtet hårbund. Den renser mildt og effektivt. samt giver en renere og sundere hårbund. Indeholder Melontræ (alfahydroxysyre) som har en nænsom eksfolierende effekt på hovedbunden, og Grapefrugtekstrakt som fremmer hårvækst og cellegendannelse.
129,00 kr.
62,00 kr.

Maria Nila Colour Refresh 6.60 Autumn Red 100 ml

Nærende hårkur med farvepigmenter som frisker hårfarven op og giver glans til håret. Colour Refresh 6.60 Autumn Red er en hårkur med røde farvepigmenter, som giver et smukt rødt skær i brunt hår, og ildrød farve i blond hår.   Maria Nila Colour Refresh vaskes gradvis ud af håret. Colour Refresh hårkur med farve har en holdbarhed mellem 4-10 hårvaske. Denne farvebombe er parabenefri og sulfatfri.

129,00 kr.

Maria Nila Colour Refresh 0.66 Bright Red 100 ml

Nærende hårkur med farvepigmenter som frisker hårfarven op og giver glans til håret. Colour Refresh 0.66 Bright Red er en intens rød nuance.   Maria Nila Colour Refresh vaskes gradvis ud af håret. Colour Refresh hårkur med farve har en holdbarhed mellem 4-10 hårvaske. Denne farvebombe er parabenefri og sulfatfri.

129,00 kr.