Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Renseprodukter

For at bevare ansigtshuden frisk og sund er det vigtigt at rense huden for snavs og urenheder.  Beaute Pacifique renseskum eller rensemælk renser huden i dybden. Afslut med Beaute Pacifique tonic. The Organic Pharmacy Cleansing Gel eller Carrot Butter Cleanser er naturlige og økologiske renseprodukter. Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing Melt fjerner alle rester af makup og beroliger huden. Afslut med The Organic Pharmacy toner for at lukke porrene i huden. Afrens ansigtshuden morgen og aften. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Beaute Pacifique Øjen make-up fjerner 50 ml

Øjen make-up fjerner  fra Beaute Pacifique fjerner blidt og effektivt øjen make-up. Fjerner også vandfast mascara, uden at irritere de sarte øjenomgivelser. Denne øjen make-up fjerner er uden parfume og oliefri så den er velegnet til brugere af kontaktlinser. Beaute Pacifique Øjen mke-up fjerner genstridige produktrester ugen at irritere huden.
99,00 kr.

Beaute Pacifique One Step Cleansing & Moisturizing Water 200 ml

Rensevand som mildt og effektivt renser, fugter og opfrisker huden på en gang. Beaute Pacifique One Step Cleansing & Moisturizing Water kan anvendes af alle hudtyper, også den sarte hud. Fjerner  makeup fra ansigt og øjne uden brug af vand. Skader ikke hudens naturlige barriere, da den ikke udtørre huden. Step One Rensevand er fri for parabener, farvestoffer og parfume.
195,00 kr.

Beaute Pacifique Rensemælk til alle hudtyper 200 ml

En mild og effektiv rensemælk til alle hudtyper, som fjerner makeup og overflødigt hudfedt i ansigtet.Rensemælk som afrenser blidt uden at irritere og udtørre huden. Tilfører fugt så huden bliver blød og smidig. Beaute Pacifique rensemælk exfolierer blidt de løse og døde hudceller, så huden får en flottere udstråling. Afslut med Beaute Pacifique skin tonic til alle hudtyper.
189,00 kr.

Beaute Pacifique Rensemælk til tør hud 200 ml

Rensemælk til tør hud, som renser huden helt ekstraordinært blidt uden at udtørre. Afrenser huden for make-up og snavs, samt efterlader huden ren, blød og let fugtplejet. Beaute Pacifique rensemælk til tør hud er velegnet til irriteret, tør og sart ansigtshud. Løsner blidt døde hudceller, så huden får en levende udstråling. Rensemælk anvendes morgen og aften. Afslut med Beaute Pacifique skintonic.
189,00 kr.

Beaute Pacifique Renseskum til alle hudtyper 150 ml

Renseskum til alle hudtyper. Fjerner overflødigt fedtstof og renser effektivt uden at udtørre og irritere huden. Beaute Pacifique renseskum til den travle kunde, da denne renseskum både er rens og tonic i et produkt. Dette cleasing produkt er velegnet til både mænd og kvinder. Kan anvendes til mænd som barberskum.
175,00 kr.

Beaute Pacifique Super3 Booster & Renseskum Gaveæske

Beaute Pacifique Gaveæske indeholder Super3 Booster 50 ml som er en ekstra stærkt virkende  anti-age ”Booster  natcreme til uren hud. Den nedsætter hudens produktion af fedtstof og indeholder Propolis til behandling og forebyggelse af uren hud.og Renseskum 150 ml. Beaute Pacifique Renseskum til alle hudtyper. Fjerner overflødigt fedtstof og renser effektivt uden at udtørre og irritere huden.
594,00 kr.
429,00 kr.

Beaute Pacifique Tonic til alle hudtyper 200 ml

Skin tonic til alle hudtyper. Alkoholen i tonic’en har en desinficerende virkning og efterlader huden frisk. Overskydende hudfedt mindskes. Denne skintonic virker sammentrækkende og kølende uden at udtøre huden. Tilsat ekstrat af lakridsrod som hjælper med at reducere irritation på huden. Beaute Pacifique skintonic er uden parfume. Anvendes efter brug af rensemælk til alle hudtyper.
189,00 kr.

Beaute Pacifique Tonic til tør og sart hud 200 ml

En mild alkoholfri skin tonic til tør og sart hud, som efterlader huden blød og frisk. Binder og tilfører fugt til huden, samt virker irritationsdæmpende. Beaute Pacifique skin tonic kan også anvendes rundt om øjnene eller som øjenkompres. Skin tonic anvendes morgen og aften efter brug af Beaute Pacifique rensemælk til tør hud.
189,00 kr.

M2 Beautè Ultra Pure Solutions Oil Free Make Up Fjerner 150 ml

 De sarte øjenomgivelser har behov for særlig pleje. Derfor har M2 Beauté udviklet Oil Free Make Up Remover. Den forbereder effektivt og skånsomt huden og øjenvipperne på en ensartet anvendelse og optimal absorption af M2 Beautés aktive sera. Den milde aktive formel giver dig balancerende pleje og fornyelse af huden. Den renser grundigt og efterlader ingen olie-agtig film. 
Den unikke fedt-fri formel i produktet garanterer dig optimal og skånsom afrensning og pleje, samt sætter en stopper for ubehagelige hævelser og tilstoppede porer. En innovativ makeupfjerner, som forbereder effekten af efterfølgende pleje- og skønhedsprodukter.

250,00 kr.

The Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser 75 ml

 Populær rensebalm som renser ansigtet for døde hudceller, snavs og make-up. Produktet indeholder rosemarin, gulerod og Shea-smør som gør at huden efterlades komfortabel, blød og smuk. Med til dette fantastiske renseprodukt, følger en økologisk renseklud, lavet på 100% økologisk bomuld. Kluden er den perfekte følgesvend til alle Organic Phamarcy’s renseprodukter. Det anbefales at du foretager denne behandling hver aften, for at opnå den optimale effekt.

 Anvendelse: Påfør en lille mængde rensemiddel på tør hud med fingerspidserne og gnid herefter ind i huden i cirkulære bevægelser. Fjern herefter overskydende rester med en fugtig klud.

450,00 kr.
405,00 kr.

The Organic Pharmacy Herbal Toner 100 ml

 En Tonic som vækker og revitaliserer din hud med komplekse nærringsstoffer og ekstrakter. The Organic Pharmacy Herbal Toner indeholder 18 økologiske urter, som skaber synergi og sørger for, at porerne minimeres og at huden holdes ren. Via citronekstraktet fra Sicilien, Aloe Vera og Brændenældeekstrakt, tones og løftes huden. Toneren er ideel til normal og kombineret hud og bør påføres både morgen og aften, for at opnå et optimalt resultat.

Anvendelse: Rens din hud med dit foretrukne renseprodukt og påfør herefter Herbal Toner. Spray 2-4 sprøjt i ansigtet og lad virke indtil toneren har trængt ind i huden. Påfør herefter din foretrukne fugtighedscreme.

 

375,00 kr.
338,00 kr.

The Organic Pharmacy Peppermint Facial Wash 100 ml

Rensevask til fedtet hud. The Organic Pharmacy Peppermint Facial Wash er en mild antiseptisk og antibakteriel rensevask som renser uden at udtørre huden. Indeholder eukalyptus og pebermynte som renser samt lavendel og tea tree som virker desinficerende. Efterlader huden genopfrisket.

360,00 kr.
324,00 kr.