Revlon Equave

En lille hårplejeserie fra revlon som består af shampoo og spray-conditioner. Revlon Equave Instant Beauty Hydro Detangling Shampoo er til alle hårtyper og er bygget op på fugt og keratin. Spray-conditioner er en conditioner som ikke skal skylles ud af håret. Revlon Equave Instant Beauty Hydro Detangling conditioner findes som fugtgivende til tørt hår og kemisk behandlet hår. Revlon Equave Instand Beauty Volumizing Detangling Conditioner er en let spray-conditioner til fint hår, som modvirker filtrer hår.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

3 stk Revlon Equave Instant Beauty Hydro Detangling Shampoo 3x250 ml

Shampoo til alle hårtyper. Revlon Equave Instant Beauty Hydro Detangling Shampoo plejer håret med keratin og fugt,samt hjælper med at forbedre hårets struktur. Denne Shampoo styrker håret og gør det smidigt samt tilfører glans og blødhed til håret. 

297,00 kr.
219,00 kr.

3 Stk Revlon Equave Instant Beauty Hydro Nutritive Detangling Conditioner 3x200 ml

Leave-in conditioner på spray til tørt og ødelagt hår, som øjeblikkeligt gør håret mere medgørligt og nemmere at frisere. Efterlader håret blødt og skinnende blankt. Genopretter hårstrukturen og giver nyt liv til tørt og ødelagt hår. Spray produktet i fugtigt hår. Skal ikke skylles ud.

447,00 kr.
297,00 kr.

3 stk Revlon Equave Instant Beauty Volumizing Detangling Conditioner 3x200 ml

Leave-in spray-conditioner til fint hår. Revlon Equave Instant Beauty Volumizing Detangling Conditioner som straks udglatter  fint hår, samtidig med at den tilfører naturlig volumen uden at virke tyngende på håret. Spray produktet i fugtigt hår. Skal ikke skylles ud

447,00 kr.
249,00 kr.

Revlon Equave Instant Beauty Hydro Detangling Shampoo 250 ml

Shampoo til alle hårtyper som plejer håret med keratin og fugt,samt hjælper med at forbedre hårets struktur.

99,00 kr.
79,00 kr.

Revlon Equave Instant Beauty Hydro Nutritive Detangling Conditioner 200 ml

Leave-in conditioner på spray til tørt og ødelagt hår,  som øjeblikkeligt gør håret mere medgørligt og nemmere at frisere. Efterlader håret blødt og skinnende blankt. Genopretter hårstrukturen og giver nyt liv til tørt og ødelagt hår.

149,00 kr.
109,00 kr.

Revlon Equave Instant Beauty Volumizing Detangling Conditioner 200 ml

Leave-in spray-conditioner til fint hår. En Conditioner som straks udglatter  fint hår, samtidig med at den tilfører naturlig volumen uden at virke tyngende på håret.

149,00 kr.
99,00 kr.