Revlon Equave Instant Beauty Hydro Nutritive Detangling Conditioner 200 ml

Tilgængelighed: 6 på lager
149,00 kr.
89,00 kr.

Leave-in conditioner på spray til tørt og ødelagt hår,  som øjeblikkeligt gør håret mere medgørligt og nemmere at frisere. Efterlader håret blødt og skinnende blankt. Genopretter hårstrukturen og giver nyt liv til tørt og ødelagt hår.

Producent: Revlon

REVLON EQUAVE HYDRO NUTRITIVE DETANGLING CONDITIONER

Produktinformation:

Leave-in conditioner til tørt og ødelagt hår.

En ultra let 2-fase formula, som øjeblikkeligt gør håret mere medgørligt og nemmere at frisere. Efterlader det blødt og skinnende blankt. Genopretter hårstrukturen og giver nyt liv til tørt og ødelagt hår. De to faser har hver deres egenskaber. Den øverste sørger for at håret nemt kan udredes og gør det mere glansfuldt. Den plejer og beskytter den ydre del af håret. Den nederste fase arbejder inde i håret hvor den styrker, plejer og genopretter hårets kapillære fiber, hvilket forbedrer hårets elasticitet.

Indhold:

200 ml

Anvendelse:

Ryst flasken før anvendelse. Påføres i vådt eller tørt hår i forbindelse med frisering. Øjeblikkelig skønhed til dit hår.

Kunder der har købt denne vare købte også

Orofluido Shampoo 200 ml

Shampoo som renser mildt og gør håret blødt og glansfuldt. Orofluido Shampoo kan anvendes til alle hårtyper. Fantastisk duft som indhyller dit hår i luksus. Orofluido Shampoo har farvebevarende og varmebeskyttende egenskaber.

139,00 kr.
79,00 kr.

Orofluido Conditioner 200 ml

En Conditioner som kan anvendes dagligt til alle hårtyper. Gør håret mere medgørligt og efterlader håret silkeblødt og glansfuldt.

139,00 kr.
79,00 kr.

Revlon Equave Instant Beauty Hydro Detangling Shampoo 250 ml

Shampoo til alle hårtyper som plejer håret med keratin og fugt,samt hjælper med at forbedre hårets struktur.

99,00 kr.
79,00 kr.

Revlon Uniq One All In One Hair Treatment 150 ml

Hårkur på spray som gør håret smukt, sundt og velplejet. Revlon Uniq One All In One HairTreatment genopretter tørt og ødelagt hår. samt forebygger spaltede spidser. Tilfører glans og eliminerer krus. Ved farvet hår, beskytter hårkuren mod tab af farve. Håret bliver silkeblødt og får en naturlig fylde. Hårkuren skal ikke skylles ud, da det er en leave- in kur. 

139,00 kr.
89,00 kr.