Revlon Nutri Color Creme 411 Brown 250 ml

Tilgængelighed: 3 på lager
199,00 kr.
99,00 kr.
Revlon Nutri Color Creme 411 Brun farvebombe. Et farvet hår har brug for ekstra pleje for at bevare en flot og intens farve. Derfor er denne hårkur med farve udviklet til hurtigt og nemt at genopfriske hårfarven. Med 15 unikke nuancer er du sikker på at finde en som passer til din hårfarve. På bare 3 minutter kan du få håret til at blive fløjlsblødt at føle på, og hårfarven får samtidig ny glød.
Producent: Revlon

Revlon Nutri Color Creme 411 Brown 250 ml

Et farvet hår har ofte brug for ekstra opmærksomhed og pleje for at opretholde en flot og intens farve. Derfor er Nutricolr Creme udviklet til hurtigt og nemt genopfriske hårfarven hjemmefra. Med 15 unikke nuancer er du sikker på at finde en som passer til netop din hårfarve. På bare 3 minutter kan du få håret til at blive fløjlsblødt at føle på, og farven får samtidig ny glød.

Tekniske egenskaber:
Indeholder katatoniske farvepigmenter som virker øjeblikkeligt.
Baseret på AHA-frugtsyrer (fugtgivende).
Giver enestående pleje og glans.

Anvendelse
En 250 ml beholder rækker til ca. 10-15 behandlinger. Klar til brug.
- Anvend handsker ved påføring af mørke og intense farvetoner, og undgå berøring af hovedbunden.
- Påføres i nyvasket og let fugtet hår.
- Lad det virke i 3 minutter. Skyl og frisér håret igennem.
- Anbefalet dosis
6 pumpetryk til kort hår
9 pumpetryk til mellemlangt
12 pumpetryk til langt hår

Kunder der har købt denne vare købte også

Revlon Nutri Color Creme 513 Deep Chestnut 250 ml

Revlon Nutri Color Creme 513 Nøddebrun. Et farvet hår har brug for ekstra pleje for at bevare en flot og intens farve. Derfor er denne hårkur med farve udviklet til hurtigt og nemt at genopfriske hårfarven. Med 15 unikke nuancer er du sikker på at finde en som passer til netop din hårfarve. På bare 3 minutter kan du få håret til at blive fløjlsblødt at føle på, og hårfarven får samtidig ny glød.
199,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Nutri Color Creme 740 Kobber 250 ml

Revlon Nutri Color Creme 740 Kobber. Et farvet hår har brug for ekstra pleje for at bevare en flot og intens farve. Derfor er denne hårkur med farve udviklet til hurtigt og nemt at genopfriske hårfarven. Med 15 unikke nuancer er du sikker på at finde en som passer til netop din hårfarve. På bare 3 minutter kan du få håret til at blive fløjlsblødt at føle på, og hårfarven får samtidig ny glød.
199,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Nutri Color Creme 400 Mandarin 250 ml

Revlon Nutri Color Creme 400 Mandarin Et farvet hår har brug for ekstra pleje for at bevare en flot og intens farve. Derfor er denne farvebombe som får en stærk orange farve i lyst hår, udviklet til hurtigt og nemt at genopfriske hårfarven. På bare 3 minutter kan du få håret til at blive fløjlsblødt at føle på, og hårfarven får samtidig ny glød. Denne hårkur med farve findes i 15 unikke nuancer.
199,00 kr.
99,00 kr.

Maria Nila Colour Refresh 4.10 Cacao intense 300 ml

Nærende hårkur med farvepigmenter som frisker hårfarven op og giver glans til håret. Colour Refresh 4.10 Cacao Intense anvendes i brunt og mørkebrunt hår.   Maria Nila Colour Refresh vaskes gradvis ud af håret. Colour Refresh hårkur med farve har en holdbarhed mellem 4-10 hårvaske. Denne farvebombe er parabenefri og sulfatfri.

229,00 kr.
179,00 kr.