Revlon Style Masters

Med Revlon Style Masters hårprodukter får du den optimale pleje og styling af håret.Vælg mellem Revlon Curl Shampoo og Conditioner,Revlon Smooth Shampoo og Conditioner eller Revlon Volume Shampoo og Conditioner.Med Style Masters stylingprodukter kan du let at style hårer forskelligt hver dag og tilpasse din frisure efter behov.Vælg mellem Hårmousse,Curlcream.Volumespray,Hårvoks og Hårspray. Revlon Style Masters stylingprodukter giver dig det sidste "touch" og det bedste look Gør det til en leg at sætte håret med stylingprodukter fra Revlon Style Masters og skab din egen stil hver dag.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Revlon Style Masters Reset Dry Shampoo 150 ml

En tørshampoo som anvendes når hårvasken springes over. Revlon Style Masters Reset Dry Shampoo absorberer urenheder og overskydende olie fra hår og hårbund. Den fjerner uønsket lugt og giver en behagelig frisk duft. Denne tørshampoo giver volume og en naturlig fylde til håret. Kan anvendes til alle hårtyper.
159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Curly Fanaticurls

Krøllecreme med stærkt hold. Revlon Style Masters CurlyFanaticurls giver faste krøller som holder hele dagen. Med anti-krus effekt. Reducerer statisk elektricitet. Anvendes i fugtigt hår. Brug en softstyler eller lad håret lufttørre.

159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Lissaver Heat Protector Spray 150 ml

En varmebeskyttende spray som beskytter mod varmeskader fra føn og glattejern med op til 230 grader. Style Masters Lissaver Heat Protector Spray gør håret lettere at glatte, da den har en udglattende virkning. Den forebygger spaltede hårspidser og gør håret blankt og silkeblødt. Anvendes i fugtigt hår inden brug af varmeredskaber.
159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Fiber Wax 85g

Fibervoks med stærkt hold og naturlig glans. Revlon Style Masters Fiber Wax giver håret et råt og pjusket look. Fibrene i hårvoksen varmes op i håndfladerne, inden hårvoksen påføres i håret. Anvendes i tørt hår. Hårvoksen er let at vaske ud af håret.
159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Matt Clay 85g

Lervoks med ekstra stærk hold og et mat finish. Revlon Style Masters Matt Clay er specielt velegnet til normalt og fint hår, da hårvoksen ikke fedter håret. En langtidsholdbar hårvoks som er uden glans. Anvendes i tørt hår.
159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Shine Spray Glamourama 300 ml

Glansspray som kan anvendes til alle hårtyper. Revlon Style Masters Shine Spray Glamourama modvirker krus og tilfører håret en naturlig glans. Denne glansspray gør ikke håret tungt.
159,00 kr.
69,00 kr.

Revlon Style Masters Styling Mousse Modular 300 ml

Hårmousse med medium hold. Revlon Style Masters Styling Mousse Modular giver tekstur og hold uden at virke tyngende på håret. Anvendes i fugtigt hår og føn håret, eller lad håret lufttørre. Husk at ryste flasken inden brug.

159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Memory Spray 150 ml

Spray son giver tekstur, fleksibelt hold og naturlig finish. Revlon Style Masters Memory Spray anvendes i tørt hår og sprayes i håret på en afstand af 20 cm. Håret styles efterfølgende med hænderne.
159,00 kr.
69,00 kr.

Style Masters Curly Orbital 150 ml

Krøllecreme som giver et let og fleksibelt hold. Style Masters Curly Orbital fremhæver krøllerne og tilfører fugt til håret, samt giver en naturlig glans. Denne krøllecreme aktiverer krøllerne og reducerer statisk elektricitet.
159,00 kr.
75,00 kr.

Revlon Style Masters Brightastic 100 ml

En let styling primer og anti-ftizz shine serum i et produkt. Revlon Style Masters Brightastic anvendes inden styling. Den blødgør håret og tilfører glans, uden at gøre håret tungt. Den eliminerer krus og flyvsk hår. Anvendes i fugtigt hår så håret bliver lettere at rede ud. Produktet har en udglattende effekt og beskytter mod varmeredskaber. Kan anvendes til alle hårtyper.
159,00 kr.
89,00 kr.

Revlon Style Masters Amplifier Fiber Mousse 300 ml

Fiber Mousse som giver håret fylde og volume samt bevarer håret blødt og fleksibelt med et naturligt hold. Style Masters Amplifier Fiber Mousse er særlig velegnet til fint hår. Denne mousse er let at arbejde ind i håret. Anvend en mængde mousse på størrelse med en valnød. Husk at ryste flasken før brug.
159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Elevator Spray 300 ml

Volumenspray med stærkt hold, som løfter håret fra rødderne. Revlon Style Masters Elevator Spray er særlig velegnet til fint hår, som mangler fylde i håret. Denne volumespray er let at børste ud af håret igen, selvom den har et stærkt hold. Anvend produktet i fugtigt hår og føn håret for at opnå optimal volume i håret.
159,00 kr.
99,00 kr.