Revlon Style Masters Curly Fanaticurls

Tilgængelighed: 5 på lager
159,00 kr.
99,00 kr.

Krøllecreme med stærkt hold. Revlon Style Masters CurlyFanaticurls giver faste krøller som holder hele dagen. Med anti-krus effekt. Reducerer statisk elektricitet. Anvendes i fugtigt hår. Brug en softstyler eller lad håret lufttørre.

Producent: Revlon

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Kerastase Nutrive Masquintense Thick 200 ml

Nærende og plejende hårmaske til tykt og tørt hår. Kerastase Nutrive Masquintense Thick med aktive ingredienser som nærer, beskytter og fugter hårstråene. Håret bliver smukt glansfuldt,silkeblødt og let at rede ud. Anvendes i fugtigt hår. Trækketid 5-10min. Skyl ud.
290,00 kr.
175,00 kr.

American Crew Daily Moisturizer Shampoo 250 ml

Fuftgivende Shampoo til normalt og tørt hår. Anvendes når håret  har brug for ekstra fugt og pleje. American Crew Daily Moisturizer Shampoo holder hår og hovedbund i ballance. Kan anvendes dagligt og har en frisk maskulin duft.

139,00 kr.
89,00 kr.

HH Simonsen Styling Oil 100 ml

Hårolie som plejer håret, modvirker krus og beskytter mod varmepåvirkning fra glattejern og føn. HH Simonsen Styling Oil er beriget med arganolie og jojobaolie, som plejer og binder fugten i håret. Anvend nogle få dråber olie i fugtigt hår inden føntørring for pleje og varmebekyttelse. Anvendes i tørt hår for ekstra glans. Kan anvendes til alle hårtyper.
249,00 kr.
189,00 kr.

2 stk. d:fi d:struct Molding Cream Voks 2x75 g

Blød voks med medium hold og let glans. d:fi d:struct Molding Cream Voks har en cremet konsistens, som gør at den er let at arbejde ind i håret og genstyle håret i løbet af dagen.  Hårvoksen er 100% vandopløselig. Har en skøn duft af æble. 

290,00 kr.
145,00 kr.