Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

REVLON STYLE MASTERS SMOOTH CONDITIONER 250 ML

 Conditioner som reducerer krus og tilfører fugt.  Conditioner med plejende og reparerende effekt på håret, og efterlader det blødt, smidigt og stærkt.

Producent: Revlon
Tilgængelighed: Ikke på lager
159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Smooth Conditioner er en fugtbevarende balsam, som er med til at forhindre krus. Den har en plejende og reparerende effekt på håret, og efterlader det blødt, smidigt og stærkt. 

Fordele:

  • Fugtbevarende
  • Plejende
  • Reparerende

Anvendelse:

  • Påføres i nyvasket hår
  • Lad den virke 3 minutter
  • Skylles ud
Kunder der har købt denne vare købte også

STYLE MASTERS SMOOTH SHAMPOO 400ML

Shampoo til glat hår, med en effektiv udglattende effekt. STYLE MASTERS SMOOTH SHAMPOO kontrollerer krus, fugter og udjævner selv det mest uhåndterbare hår. 

159,00 kr.
99,00 kr.

Revlon Style Masters Smooth Iron Guard 150 ml (NY)

Udglattende stylingcreme som efterlader håret glat og silkeblødt. Revlon Style Masters Smooth Iron Guard har en glattende effekt på selv det mest genstridige hår, samt har indbygget varmebsskyttelse. Beskytter håret optimalt mod varme fra føn og glattejern. Produktet anvendes i fugtigt hår.

159,00 kr.
99,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Sort

Hårbørsten  har en lille dut på spidsen, der giver hårbunden massage, samt stimulerer cirkulationen i hårsækken, og dermed bidrager til øget hårvæksten. Hårbørsten kan anvendes uanset om man benytter den efter et brusebad, ved stranden eller selv lader børnene frisere håret.
149,00 kr.
129,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Dust It Powder 10 g

Hårpudder som giver høj volume og fylde i fint og normalt hår. Særlig velegnet til fedtet hårbund da denne hårpudder absorberer fedtstoffet fra hårbunden og giver håret et naturligt look.

149,00 kr.
75,00 kr.