Saltvandsspray

Ønsker du et lækkert sexet beach-look, så er saltvandsspray lige sagen. Ved brug af saltvandscream og spray, opnås struktur og volume ved føntørring. Få et rodet beach look med Kevin Murphy Hair Resort Spray. Ce-Ce Salt Water Spray er svanemærket. Zenz Therapy Sexy Beach Zero Natural Seamist er økologisk og duft neutral. Maria Nila Salt Cream med algeekstrat er samtidig nærende for håret. Id Hair Me Beach Styler er en saltvandsgele  som tilfører håret struktur. Brug saltvandsspray når det korte hår sættes med fingrene eller for at give struktur til krøller.  

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

2 stk Zenz Therapy Sexy Beach Zero Natural Mist 2x150 ml

Økologisk saltvandsspray som skaber et pjusket beach-look og naturlig volume. Zenz Therapy Sexy Beach Zero Natural Mist er uden parfume. Anvendes i fugtigt eller tørt hår.
376,00 kr.
159,00 kr.

CE-CE Svanemærket Salt Water Spray 125 ml

Svanemærket Saltvandsspray til alle hårtyper som giver et medium hold til håret.

149,00 kr.
89,00 kr.

GOLD Sea Water Cream 150 ml (NY)

saltvandscreme som ved føntørring giver håret hold, volume og fleksibel struktur. Velegnet til hår der behøver fylde, luftighed og kontrol. Gold Sea Water Cream har en konsistens som flydende gele og er velegnet til at forme frisuren med og lad denne gele tørre af sig selv.

219,00 kr.
175,00 kr.

HH Simonsen Beach Spray Texturizer 125 ml

Saltvandsspray som giver den lækreste struktur og saltvands-look, som kom du lige fra stranden, HH Simonsen Beach Spray Texturizer tilfører en lækker mat og sommerlig struktur. Denne spray indeholder macadamiaolie som er nærende for håret, samt er UV-beskyttendene.Kan anvendes i både vådt og tørt hår. Tilfører håret volume, texture og fylde.

149,00 kr.
89,00 kr.

Id Hair Mé Beach Styler 125 ml

Gele som tilfører håret struktur. Id Hair Mé Beach Styler er en saltvandsgele som giver et skønt på stranden hår. Anvendes i fugtigt hår, og lad håret lufttørre eller føn håret for at opnå maximal volume og hold. Amvendes i tørt hår for finish og separation.

129,00 kr.
119,00 kr.

Id Hair Mé Duo Beach Styler 2x125 ml

Gele som tilfører håret struktur. Id Hair Mé Beach Styler er en saltvandsgele som giver et skønt på stranden hår. Anvendes i fugtigt hår, og lad håret lufttørre eller føn håret for at opnå maximal volume og hold. Amvendes i tørt hår for finish og separation.

258,00 kr.
179,00 kr.

Kevin Murphy Hair Resort 150 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Saltvandslotion til fint hår. Kevin murphy Hair Resort er en oliefri teksturgivende lotion, der giver et sexet "surfer look", og udfordrer tyngdekraften i et langt og fint hår. Indeholder Tangerinolie som låser skællaget og fremhæver hårets naturlige glans, Grapefrugtekstrakt som fremmer hårvæksten og er særlig velegnet til fedtet hår og hovedbund, og Honningekstrakt som reparerer og blødgør håret og giver det ekstra fleksibilitet.

216,00 kr.

Kevin Murphy Hair Resort Spray 150 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Saltvandsspray til fint hår som giver håret et rodet beach look. Kevin Murphy Hair Resort Spray giver fylde og løfter håret, samt fremhæver hårets struktur. Har en frisk duft af honning, mandarin og citrus. Anvendes i fugtigt eller tørt hår.

216,00 kr.

Label.m Sea Salt Spray 200 ml

Saltvandsspray som giver beach look på få sekunder. Saltvandsspray som giver et pjusket look og et mat finish. Denne saltvandsspray er tilsat en eksklusiv cocktail af havtang

179,00 kr.
79,00 kr.

Maria Nila Style & Finish Salt Cream 100 ml

En nærende saltvandscreme som giver et let hold til håret. Cremen er også perfekt til at kontrollere og definere hår med krøller. Fordel i fugtigt hår og føntør håret. Reparerende algeekstrakt hjælper håret med at genvinde sin naturlige styrke. Color Guard Complex beskytter mod UV-stråler og frie radikaler. Produktet er fri for sulfater og parabener, og indeholder 100% veganske ingredienser.
219,00 kr.
199,00 kr.

Maria Nila Style & Finish Salt Mist 150 ml

En plejende teksturspray med let hold, som giver håret fylde som efter en dag på stranden. Fordel i fugtigt hår. Føntør efter ønske. Reparerende algeekstrakt hjælper håret med at genvinde sin naturlige styrke. Color Guard Complex beskytter mod UV-stråler og frie radikaler. Produktet er fri for sulfater og parabener, indeholder 100% veganske ingredienser og emballagen er 100% CO2-kompenseret.
189,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Texturizing Sea Spray 150 ml

Saltvandsspray som giver fylde til håret og giver et strandagtigt look. En Saltvandsspray som er god til både krøller og glat hår. Giver håret spændstighed og volume. Indeholder Awapuhi ekstrater som genopretter fugtbalancen og giver håret et sundt look.

255,00 kr.
199,00 kr.