Schwarzkopf

De populære Osis+ stylingprodukter giver muligheder for  volume og fylde til håret. Prøv Schwarzkopf Osis+ Dust It hårpudder, som er en af de populære produkter. En anden serie fra  fra Osis+ er Session Label, Osis+ Silk Shine Cream, Osis+ Salt Spray og Osis+ Powder Cloud. Osis+ Pigmented Dry Shampoo er i 3 nuancer. Blondme til blond hår, findes i 3 tone retninger. Blondme All Blondes til neuteal blond hår. Blondme Cool Blondes til kolde toner. Blondme Warm Blondes til gyldne nuancer i håret. Som plejeprodukter er Schwarzkopf BC Bonacure der findes som Shampoo, Conditioner og hårkure til gode priser. Gå ikke glip af Schwarzkopf Novelle Mousse eller Novelle Hairspray til ekstre nedsatte priser.     

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Osis+ Pigmented Dry Shampoo Boho Rebel Brunette 300 ml

Pigmenteret tørshampoo til at dække udgroninger i et farvet brunt hår. Osis+ Pigmented Dry Shampoo Boho Rebel Brunette giver et naturligt udseende og en fin struktur. Indeholder farvet risstivelse og efterlader intet hvidt i hårbunden, samt gør ikke håret tungt. Anvend sprayen i tørt hår. Denne tørshampoo er i 3 nuancer. Blond, Brunette og Dark.

159,00 kr.
99,00 kr.

Osis+ Pigmented Dry Shampoo Boho Rebel Dark 300 ml

Pigmenteret tørshampoo til at dække udgroninger i et farvet mørkebrunt hår. Osis+ Pigmented Dry Shampoo Boho Rebel Dark giver et naturligt udseende og en fin struktur. Indeholder farvet risstivelse og efterlader intet hvidt i hårbunden, samt gør ikke håret tungt. Anvend sprayen i tørt hår. Denne tørshampoo er i 3 nuancer. Blond, Brunette og Dark.

159,00 kr.
99,00 kr.

Osis+ Pigmenteret Dry Shampoo Boho Rebel Blond 300 ml

Pigmenteret tørshampoo til blond og lyseblond hår. Osis+ Pigmented Dry Shampoo Boho Rebel Blond giver et naturligt udseende og en fin struktur. Indeholder farvet risstivelse og efterlader intet hvidt i hårbunden, samt gør ikke håret tungt. Anvend sprayen i tørt hår. Denne tørshampoo er i 3 nuancer. Blond, Brunette og Dark og har en skøn frisk duft.

159,00 kr.
99,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Conditioner 200 ml

Cremet hårbalsam til farvet hår. Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Conditioner er farvebeskyttende og genopbygger farvet hår. Håret bliver blødt og er let at rede ud. Beskytter håret mod ydre påvirkninger.

149,00 kr.
75,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Sampak

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Sampak indeholder Shampoo 250 ml - Conditioner 200 ml - Treatment 200 ml. Produkterne er i en smuk sort toilettaske med guld lynlås. De 3 hårplejeprodukter anvendes til til farvet hår.for at hårfarven holder længere. Produkterne giver pleje og en smuk farveglans til håret.
447,00 kr.
179,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Shampoo 250 ml

Mild sulfatfri shampoo til farvebehandlet hår. Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Shampoo plejer håret og holder på farvepigmenterne. så hårfarven forbliver intens og glansfuld. Anbefales ved hver hårvask for at vedligeholde hårfarven. Produktet er parabenefrit.

149,00 kr.
75,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Silver Shampoo 250 ml

Silvershampoo som ophæver uønskes gule nuancer i blonderet hår. Schwarzkopf BC Bonacure Color Silver Shampoo fremhæver kolde nuancer i blonderet hår og lyse reflekser. Anbefales også til naturligt gråt hår for at give glans. Produktet er parabenefri og sulfatfri.

149,00 kr.
89,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Treatment 200 ml

Hårkur til farvet hår. Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Treatment genopbygger og beskytter farvet og afbleget hår. Forlænger holdbarheden i farvet hår. samt tilfører glans til håret. Hårkuren anvendes efter hårvask. Trækketid 10-15 minutter. Skyl ud.

149,00 kr.
75,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure Miracle Gold Shimmer Treatment 150 ml

Hårkur til alle hårtyper.  Schwarzkopf BC Bonacure Miracle Gold Shimmer Treatment  giver fugt, pleje og næring til håret. Indeholder keratin og arganolie som styrker håret og gør det silkeblødt og glansfuldt. Hårkuren er parabenefri.

179,00 kr.
69,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure Miracle Liquid Oil Conditioner 150 ml

Leave-In Conditioner på spray, som giver pleje, fugt og næring til håret.  Schwarzkopf BC Bonacure Miracle Liquid Oil Conditioner udglatter håret og gør det silkeblødt og glansfuldt. Gør ikke håret tungt.  Anvendes i fugtigt hår. Skal ikke skylles ud. Husk at ryste flasken før brug.

179,00 kr.
99,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure OIL Miracle Finishing Treatment 100 ml

Hårolie til kraftigt og uregerligt hår. Schwarzkopf BC Bonacure OIL Miracle Finishing Treatment reparerer og giver glans til håret. Olien er varmebeskyttende og reducerer tørretiden. Med anti-krus effekt. Indeholder argan olie. Anvendes i fugtigt hår og føntør. Påføres i tørt hår for ekstra glans.

189,00 kr.
89,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Gold Shimmer Conditioner 150 ml

Plejende Conditioner med arganolie, som trænger ind i håret og gør det silkeblødt.  Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Gold Shimmer Conditioner  med keratin som styrker, genopbygger og giver næring til håret.  Produktet er fri for parabener.

179,00 kr.
69,00 kr.