Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Light Finishing Treatment 100 ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
189,00 kr.
85,00 kr.

Hårolie til normalt og fint hår som reparerer håret og giver øjeblikkelig glans og blødt hår. Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Light Finishining Treatment er varmebeskyttende og reducerer tørretiden ved føntørring. Indeholder maruga olie som styrker hårstrået og giver elasticitet til fint beskadiget hår. Påføres i fugtigt hår og føntør håret. Ønskes ekstra glans, påføres olien i tørt hår.

Producent: Schwarzkopf

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Zenz Therapy Natural Hairspray Geranium 200 ml

Økologisk hårlak som indeholder geranium og er fri for parabener. Denne hårlak anvendes i tørt hår som finish, men kan også anvendes i fugtigt hår for at give håret et løft og hold. Dufter behageligt af geranium. En hairspray som kan anvendes til alle hårtyper.

186,00 kr.
85,00 kr.

2 stk Zenz Therapy Dry Volume Booster 2x250 ml

Dry Volume Booster er en ølologisk tørshampoo som giver fylde og volume til håret. Spray Dry Volume Booster i tørt hår nær hårrødderne og derefter i længder og spidser for ekstra volume til hele håret. Dufter let krydret og frugtfuld. Velegnet til fint hår og normalt hår. Påføres i tørt hår med en afstand på ca. 20 cm.
396,00 kr.
316,00 kr.

Schwarzkopf BC Bonacure OIL Miracle Finishing Treatment 100 ml

Hårolie til kraftigt og uregerligt hår. Schwarzkopf BC Bonacure OIL Miracle Finishing Treatment reparerer og giver glans til håret. Olien er varmebeskyttende og reducerer tørretiden. Med anti-krus effekt. Indeholder argan olie. Anvendes i fugtigt hår og føntør. Påføres i tørt hår for ekstra glans.

189,00 kr.
89,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Session Label Powder Cloud

Hårpudder på spray som absorberer olie og fedt fra hårbunden. Schwarzkopf Osis+ Session Label Powder Cloud giver håret volume og får frisuren til at holde hele dagen. Denne hårpudder er let at arbejde ind i hårbunden, da den har en fin forstøvning og er på spray.

169,00 kr.
129,00 kr.