Schwarzkopf Osis+

Skab din egen stil med Osis+ Styling og Finish hårprodukter. Osis+ Volume Up for øjeblikkelig volume. Dust it er en hårpudder til fint hår.  Den populære hårvoks Osis+ Flexwax med strong hold eller Trill fiber gum med shine.  Bounti Curls er en gele med olie til krøller. Afslut frisuren med Schwarzkopf Session Hairspray. Schwarzkopf Osis+ Session Label Salt Spray giver fyldigere hår og et beach look. Silk Shine Cream udglatter håret og tilfører glans. Flexible hold hairspray med let hold eller Strong hold hairspray med stærk langtidsholdbar hold.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Osis+ Pigmented Dry Shampoo Boho Rebel Brunette 300 ml

Pigmenteret tørshampoo til at dække udgroninger i et farvet brunt hår. Osis+ Pigmented Dry Shampoo Boho Rebel Brunette giver et naturligt udseende og en fin struktur. Indeholder farvet risstivelse og efterlader intet hvidt i hårbunden, samt gør ikke håret tungt. Anvend sprayen i tørt hår. Denne tørshampoo er i 3 nuancer. Blond, Brunette og Dark.

159,00 kr.
109,00 kr.

Osis+ Pigmented Dry Shampoo Boho Rebel Dark 300 ml

Pigmenteret tørshampoo til at dække udgroninger i et farvet mørkebrunt hår. Osis+ Pigmented Dry Shampoo Boho Rebel Dark giver et naturligt udseende og en fin struktur. Indeholder farvet risstivelse og efterlader intet hvidt i hårbunden, samt gør ikke håret tungt. Anvend sprayen i tørt hår. Denne tørshampoo er i 3 nuancer. Blond, Brunette og Dark.

159,00 kr.
109,00 kr.

Osis+ Pigmenteret Dry Shampoo Boho Rebel Blond 300 ml

Pigmenteret tørshampoo til blond og lyseblond hår. Osis+ Pigmented Dry Shampoo Boho Rebel Blond giver et naturligt udseende og en fin struktur. Indeholder farvet risstivelse og efterlader intet hvidt i hårbunden, samt gør ikke håret tungt. Anvend sprayen i tørt hår. Denne tørshampoo er i 3 nuancer. Blond, Brunette og Dark og har en skøn frisk duft.

159,00 kr.
109,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Blow & Smooth 200 ml

Fønspray til det bløde og glatte look. Giver en fantastisk glans og får håret til at tørre hurtigere ved føntørring. Fønsprayen er særlig velegnet til det bølget hår som skal være glat. Har anti-krus effekt og tynger ikke håret. Sprayes i det fugtige hår og føntør.

149,00 kr.
89,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Bouncy Curls 200 ml

Gele med olie til fint krøllet hår. Schwarzkopf Osis+ Bouncy Curls giver en stærk krølledefinition og spænstige krøller uden at tynge håret. Denne krøllegele har en plejende effekt på håret. så håret føles blødt og lækkert. Arbejd produktet ind i fugtigt hår og kram krøllerne med hænderne.  Anvend eventuelt en føntørrer

149,00 kr.
99,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Dust It Powder 10 g

Hårpudder som giver høj volume og fylde i fint og normalt hår. Særlig velegnet til fedtet hårbund da denne hårpudder absorberer fedtstoffet fra hårbunden og giver håret et naturligt look.

149,00 kr.
75,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Flexwax 85 ml

Cremet hårvoks med et stærkt hold, som er let at arbejde ind i håret. Med Schwarzkopf Osis+ Flexwax kan du omforme frisuren så ofte du ønsker det.  Denne voks giver ubegrænsede styling muligheder. Har en naturlig skinnende finish og vaskes let ud af håret igen. Produktet har et strong hold på 4 ud af 4

149,00 kr.
99,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Grip Extreme Hold Mousse 200 ml

Hårmousse til alle hårtyper. Schwarzkopf Osis+ Grip Extreme Hold Mousse  er en effektiv hårskum, som giver dig et stærkt og langvarigt hold. Cremen reducerer og fjerner krus samt giver dig kontrollen tilbage, over dit hår. Håret efterlades fyldigt og glansfuldt. Indeholder Castor-olien som gør håret lækkert og blødt.

149,00 kr.
89,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Hairbody Volume Spray 200 ml

Volume Spray som udglatter hårets overflade og udjævner porøsitet. samt har anti-statisk effekt. En let plejende styling Spray som giver volume og let hold til håret.

149,00 kr.
89,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Rock Hard Ultra Strong Glue 150 ml

Dette produkt er en kombination of voksens cremet konsistens og gelens  stærke hold. Schwarzkopf Osis+ Rock Hard Ultra Strong Glue er til alle hårtyper og specielt til kort hår. En lim-voks met et ultra et stærkt  hold. Anvendes i fugtigt hår for den ultra stærke lim-voks effekt, eller i tørt hår for voks effekt.

149,00 kr.
89,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Session Extreme Hold Hairspray 300 ml

Hårlak med ultra stærk og langvarig hold som får frisuren til at holde hele dagen. Schwarzkopf Osis+ Session Extreme Hold Hairspray er en hurtigtørrende hårlak som ikke klæber og er let at børste ud af håret igen. Beskytter mod UV-stråler. Denne hårlak danner en film på håret som beskytter mod fugtighed. Spray hårlak i tørt hår fra 30 cm. afstand.
149,00 kr.
99,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Session Label Flexible Hold Hairspray 300 ml

Hurtigtørrende hårlak med medium hold og let glans. Schwarzkopf Osis+ Session Label Flexible Hold Hairspray giver en blød og naturlig fornemmelse i håret. Hårlakken er let at børste ud af håret.

169,00 kr.
119,00 kr.