Schwarzkopf Osis+ Session Label Salt Spray 200 ml

Tilgængelighed: 1 på lager
169,00 kr.
129,00 kr.
Saltvandsspray som giver et pjusket strand look i kort hår. Håret føles tykkere og fyldigere samt giver et mat finish. Spray saltvandsspray i håret og lad håret tørre naturligt eller føntørre håret. Kan anvendes i både fugtigt og tørt hår.
Producent: Schwarzkopf

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Schwarzkopf Osis+ Session Label Molding Paste 65 ml

Hårvoks som kan anvendes i fugtigt eller tørt hår. Schwarzkopf Osis+ Session Label Molding Paste fedter ikke og tynger ikke håret. Hårvoks med et mat finish og stærkt hold.

169,00 kr.
129,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Session Extreme Hold Hairspray 300 ml

Hårlak med ultra stærk og langvarig hold som får frisuren til at holde hele dagen. Schwarzkopf Osis+ Session Extreme Hold Hairspray er en hurtigtørrende hårlak som ikke klæber og er let at børste ud af håret igen. Beskytter mod UV-stråler. Denne hårlak danner en film på håret som beskytter mod fugtighed. Spray hårlak i tørt hår fra 30 cm. afstand.
149,00 kr.
99,00 kr.

Id Hair Mè Structure Spray 250 ml

Multifunktionel, non-aerosol vægtløs spray, som giver håret kæmpevolume og fantastisk struktur. Id Hair Mè Structure Spray er en saltvandsspray og volumespray i et produkt, som booster håret.  Anvendes som en arbejdsspray i fugtigt hår eller som finish spray i tørt hår. Arbejd produktet ind i håret med fingrene eller en hårbørste.

129,00 kr.
119,00 kr.