Selvbruner

 Ønsker du en smuk brun kulør på huden, uden at være i solen, så prøv Gold Spray Tan selvbruner, som giver en langtidsholdbar farve og som ikke smitter af på tøjet. Marc Inbane er en luksus selvbruner på spray, som har plejende og nærende egenskaber samt giver en smuk og naturlig farve. Evolve Sunless Glow Bodylotion er en fugtgivende og økologisk selvbruner creme som er perfekt til at holde den brune kulør på huden vedlige med, samt tilføre huden en naturlig glød. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Gold Quick Spray Tan 250 ml

 En luksuriøse og langvarig selvbruner, der giver huden en naturlig smuk glød og en farve, der varer i flere dage. Gold Quick Spray Tan kan anvendes i  ansigtet og på resten af kroppen. Spraytannen er baseret på sukker, Aloe Vera og Vitamin E.

219,00 kr.
175,00 kr.

Marc Inbane Glove

Påføringshanske til selvbrunerspray. Anvend Marc Inbane Glove til at  fordele selvbruneren ensartet på huden for at opnå et optimalt resultat. Hansken er blød for huden og fremstillet af 100% polyester. Hansken kan vaskes ved 40 grader.

99,00 kr.
79,00 kr.

Marc Inbane Natural Tanning Spray 200 ml

Luksuriøs selvbruner spray som ikke efterlader mærker eller plamager. Marc Inbane Natural Tanning Spray giver en flot og naturlig farve, som varer ved i hele 5 dage. Denne selvbruner er plejende og nærende for huden, da produktet indeholder aloe vera og ginko biloba, som efterlader huden friskere og sundere. Er fri for parabener og har en frisk duft. Anbefales at anvende Marc Inbane Glove

349,00 kr.
299,00 kr.

Marc Inbane Perle De Soleil Tanning drops 15 ml

Luksus selvbruner drops som giver en smuk og naturlig glød til krop og ansigt. Marc Inbane Perle De Soleil Tanning drops blandes med din bodylotion og påføres på kroppen, Til ansigtet blandes selvbruner dråberne med din dagcreme og fordeles jævnt i ansigtet. Påfør din bodylotion eller dagcreme i håndfladen og tilsæt få dråber Marc Inbane Perle De Soleil Tanning drops. Påføres derefter på huden.
299,00 kr.