Serum

Serum findes som en lotion eller en let olie. Den anvendes under dagcremen eller make-up cremen. En serum har anti-age effekt og modvirker rynker, samt bekæmper solskader og gør huden silkeblød. Prøv den økologiske serum Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum 200 eller Superfood 360 Serum til den modne hud. Prøv den populære Beaute Pacifique Submersive Serum Pardoxe som har en super Anti-Age effekt. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Beaute Pacifique Defy Damage 40 ml

Beaute Pacifique Defy Damage er en stærkt virkende anti-age serum til ansigtshuden som modvirker rynker og bekæmper solskader samt gør huden silkeblød. Defy Damage virker karsammentrækkende ved ansigtsrødme.Velegnet under dagcreme. Et populært produkt også til mænd, da cremen ikke fedter ansigtshuden.
409,00 kr.
327,00 kr.

Beaute Pacifique Submersive SERUM PARADOXE 30 ml

En let Olie til ansigtet som er uden parfume. Anvendes som underlag for den perfekte make-up, da olien udjævner hudens overflade. Olien udjævner porer, rødme og pigmentfejl. Submersive Serum Pardoxe har en super Anti-Age effekt i kraft af indholdet af squalane og Chilensk vindruekerne-ekstrakt. Et godt tip er at blande sin make-up med et par dråber af olien. Det giver en særlig glød til ansigtet.
399,00 kr.
319,00 kr.