Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Shampoo

Der er 187 varer.

 Shampoo 

Her finder du et stort udvalg af frisørshampoo til alle typer hår, samt shampoo i alle prisklasser. Gold shampoo som er uden parabener og farvestoffer. Maria Nila Palet shampoo som er fri for sulfater og parabener. Zenz Therapy shampoo som er økologiske og uden farvestoffer,parabener,sulfater eller kunstig parfume, samt andre professionelle shampoomærker. Den populære Neccin skælshampoo har vi også, samt Silvershampoo til lyst hår, som fjerner gult skær i håret. Silvershampoo kan også anvendes i gråt hår for at give glans i håret. American Crew shampoo til mænd findes til normalt. fedtet, og tørt hovedbund.Se efter børneshampoo  under navnet Kids. Her finder du altid en shampoo som passer netop til dit hår og din hovedbund.

Underkategorier

  • Tørshampoo
    Tørshampoo Til de dage hvor håret ikke vaskes, kan der anvendes Tørshampoo som opsuger fedtstoffet fra hårbunden samt opfrisker håret. For volume til håret er både Tørshampoo og Hårpudder to fantastiske hårprodukter. Label.m har en neutral dry-shampoo til alle hårtyper og hårfarver. Label.m Brunette dry-Shampoo er til brunt hår som samtidig giver farve til hårbunden. Gold Haircare Dry-Shampoo som renser håret uden vand og giver volume til håret. Paul Mitchell Dry Wash giver følelsen af vyvasket hår.  Maria Nila Dry-Shampoo er en pudderspray som frisker op og fjerner den fedtet fornemmelse fra hårbunden, samt giver fylde til håret.
  • Silvershampoo
    Silvershampoo Shampoo med violette farvepigmenter som neutraliserer gyldent skær i blond og hvidt hår. Silvershampoo giver glans i naturligt gråt hår. Maria Nila Sheer Silver Shampoo med brombærekstrat er parabene og sulfatfri. Paul Mitchell Platinum Blonde Shampoo med mørk violet tonet farve er til lys blond, gråt hår og vedligeholdelse af stålblå blond hårfarve. Gold Blond Shampoo med farvepigmenter fra brombær fjerner gyldent skær, samt giver sølvskær i afbleget hår. Joico Color Endure Violet Shampoo fjerner gule nuancer i håret og tilfører håret glans. Joico Infuse Blue Shampoo ophæver gule og orange farvepigmenter i håret. Er også velegnet til mørkt hår når der ønskes et koldt skær i hårfarven.

Varer sidevis

Varer sidevis